Snart så

Jag är så grymt trött på att blogga som ni märker, bloggtorka så det bara dånar om det. Ska försöka fixa en ny design först, måste bara sno mammas dator eller nått eftersom jag inte har photoshop på min dator!

Men ni får kika in och kolla vem vet kanske får värsta bloggsuget snart igen!

Puss

Dagens i-landsproblem!

Jag vet, jag har inte skrivit på länge vilket jag tycker har varit skönt, känns mycket bättre nu eftersom jag inte tvingat mig att skriva tråkig helt obetydliga inlägg om hur min dag har varit, för vem vill egentligen läsa; Min dag har varit helt okej, vi var i datasalen på no:n.. blablabla. Jag vet en person som inte vill läsa om sånt, jag! Därför tänker inte jag skriva såna tråkiga inlägg speciellt ofta.

Iallafall back to the real life, de senaste timmarna har jag suttit vid datorn och pluggat, då menar jag verkligen pluggat, har inte haft en enda rast förens nu, så sköönt, man får så mycket gjort när man är fokuserad.

Föresten så var jag hos tandläkaren och satte in tandställning i nedre käken i måndags och jag kan inte borsta tänderna ordentligt, jag bara känner hur hålen börjar komma, det är verkligen hemskt. Jag minns när jag var liten och jag började borsta tänderna utan mamma eller pappas hjälp, hur jag då istället för att borsta tänderna gick in på toaletten och låste och sen lekte jag REA, ni vet det där barnprogramet, där hade de en testpatrull som jag lekte att jag var med i. Varje kväll provade jag något nytt så som olika tvålar eller kanske hårborstar, jag gjorde verkligen allt annat än att borsta tänderna. Jag förstår inte idag hur jag klarade mej och jag inte hade några håll alls. Efter en veckas slarvigt tandborstande känns mina tänder skit äckliga. Jag ndrar va jag vill få fram med det här egentligen? Jag har ingen aning själv men en sak vet jag, att dagens i-landsproblem är min tandställnings negativa effekt mot min tandborstning !

Nu ska jag återgå till mitt arbete och dra mej en sväng till toan och göra det jag absolut inte gjorde när jag var liten, nämligen borsta tänderna!
Puss och kram gullebarn !
 


mums

100% oaktiv jag vet, men snälla stanna kvar, jag lovar att jag uppdaterar när jag har lust, känner för tillfället ingen lust att skiva alls!

9 maj 2009

Hej, vad gör ni? Jag pluggar religion. Har ett arbete som ska vara inne nästa vecka och jag har knappt börjat, känns inte alls bra kan jag ju säga. Sen har jag massor mer jag måste göra.. Klockan 17.20 ska jag i alla fall vara i stan och träffa Vendela och Cassandra, vi ska kolla på Ingrid och Annas dansuppvisning, KUL!

Nu mååste jag återgå till arbetet, föresten kommer det snart massor bilder från när jag va ute i hmm, onsdags eller nått..

sol, vind och underbart

 ♥
Gud hela dagen har det varit grått och när det inte har regnat har man känt hur regnet hänger i luften. Hatar såna dagar, regn och grått man blir verkligen nedstämd av det. Nu när jag kollade ut nyss såg jag en klarblå himmel och SOL! Guuuud så härligt, nu mår jag helt plötsligt mycket bättre, tack vare något så enkelt som vädret!

Jag ska faktiskt ta en paus från pluggandet och gå ut, man måste ju passa på när vädret är så pass fint!


Candy!

Hej, gud jag har plugg upp till öronen nu känns det som. Jag som trodde det va lungt i skolan, har cirka 7 grejer som ska bli klara till fredag nästa vecka sen har jag typ massor kompleteringar med för ett högre betyg i det ämnet. Slutet av nian är verkligen jobbigt, men jag ska klara det, det har jag bestämt. Om bara några veckor är det sommar lov och då kan man vila upp sig och man har verkligen inga läxor, så himla skönt. Sen är det gymnasium med så man slipper engelska skolan, sköönt!

Nu måste jag jobba på min idrottsdagboks analys, kompleteringar i biologi och fysik och försöka jobba på historia, kul!

Ute plugg!

Nu blir det ut i värmen ( och blåsten) för kemi plugg, hela långa dagen! Ska försöka skriva om valborg och allt när jag kommer in!

PUSSAR !

RSS 2.0