tisdag

Jag har ingen motivation till att skriva, ska ta tag i viktigare saker istället!
kram


biljetter bokade!

Har precis bokat biljetter, ståplats, till Tokio hotel i Stockholm! Läääääääängtar sooom fan!


Ny design

Är ensam hemma ikväll, eller inte riktigt. Mina syskon är hemma också. Så just nu lagar jag och min syster mat. Kyckling, ris och wookade grönsaker, möööms!

Har även fixat en ny enkel design, orkade inte fixa så mkt. Ska fixa lite till med själva designen sen också.

Nu måste jag hjälpa till i köket, adjööö

löööööördaagggg

i dag är det lördag och vi älskar det! i dag ska jag inte göra ngt speciellt tror jag inte, är jätte trött så tror att det bara blir att vara hemma och chilla.

Igår var jag ute med lite kompiar, vi drog till donken och satt där. Funderade ett antal gånger hur gamla de där killarna egentligen är. Men mycket skratt och sådant blev det. Sen gick vi och möte Matte som hade varit på fest. Sen stack jag hem, inget speciellt, men sjukt kul i alla fall.


fredagsmys

Sitter just nu och pratar och plannerar med Isabell. Ska alldeles snaart dra mig utåt och träffa lite folk. Grööömmmt, asså!


RIIIIGA SNART, LÄNGTAR SOM FAAAAANNN

loooooooooov!

Idag slutade jag 11.05, så jag har varit hemma ett bra tag nu. Hade bara två lektioner idag och nu är det höööstlov! Finally. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, blir troligtvis en härlig hemma kväll med film och göttigt!

Nu ska jag dricka lite coffee och sedan städa järnet!

hej svejs!

Onsdag

Idag slutade jag klockan halv tolv typ. Vilket har resulterat i att jag har hunnit plugga lite, det känns jätte skönt. Ikväll är det dans också, längtar!



Bob Hansson

 

Idag var Bob Hansson och föreläste på min skola. Jag som inte hade någon aning om vem han var, var mest inställd på att den timmen han var där, skulle bli sjukt tråkig, jag tror att många andra också hade den inställningen. För hur kul är det egentligen att lyssna på en poet som bara babblar massor i en hel timme? Men vem hade helt fel? Det var grymt roligt. För mycket av hans dikter var det inte. Det var roliga kommentarer och han kunde verkligen det där med att driva med sig själv.

Hans föreläsning handlade inte alls om poesi som jag trodde den skulle göra, den handlade om sättet att se på sig själv och att alla är lika. Alla började ju faktiskt exakt på samma ställe. ”I pappas pung” (Bob Hansson citat).

Bob Hansson inspirerade mig!

 

(bild lånad från http://www.jnytt.se/nojesnyhet/19210/ordet-hyllas-pa-freja-backstage)


skolan

Sitter just nu i skolan och ska snart ha historia, första och sista lektion...

måååndaaaaaaay

Hemma från en jobbig dag i skolan. Har varit sjukligt trött och frusit hela dagen lång. Längtar förbaskat mycket till Riga, den 30:e! Och så klart till höstlovet..
I morgon börjar jag 10.15 och jag älskart som faaan! Sen äre lungna puckar i skolan just nu, är klar med det flesta, så jag ska mest chilla denna vecka!


Söndagsmys

Har haft en jätte skön söndag faktiskt. Har bara chillat dagen lång. Men måste säga att kvällen har varit bäst. Har fixat i mitt rum, packat till mamma och jag älskart. Känns som jag har börjat få ordning på det där med packningen. Förut packade jag ju på morgonen eftersom jag var så slö på söndagskvällen. Men gud va värt det är att gå upp lite senare för att slippa packa. OCH inte nog med det, har bestämt kläder tills imorgon med. Jag vet det låter inte alls roligt eller något, men då slipper man stöka runt på morgonen och leta kläder, det kan ju ta ett tag..

Oj, vad posetivt detta inlägg blev. Men som sagt har min kväll varit sjukt skön, längtar faktiskt tills imorgon lite. Okej troligtvis eftersom det snart är höstlov, and i know that every day that passes is one step closer holiday..

Nu ska jag fixa mig för att sova.. Sen ska jag ställa om alarmet till i morgon... sen soooooova!




NATTI



söndag

Idag har jag faktiskt läst lite i en bok som vi ska ha läst klart på torsdag.. Känns faktiskt väldigt skönt. Nu ska jag snart åka till ikano för att kolla på skor och sådant.

Igår var jag hemma hela dagen, på kvällen kom Isabell och Hannes hit, vi pratade o chillade järnet. Sen kollade jag och Isabell på barnhemmet, den där skräckfilmen ni vet. Vi såg den på bio för länge sedan, men den va minst lika läskig nu..

Ne nu ska jag skriva lite på samhällskunskapen innan ikano!

lördag

Jag har inget att skriva om, men club sensation va värt trots att vi stod ute i två timmar.. Snart kommer Issa hit. Skriver mer nån annan gång!

hej då

sådär, nu har jag duschat, målat naglarna, smörjt in benen, valt kläder och fixat håret. Ska strax äta sen åker jag in till stan och hem till elle.. Där sminkar jag mig och fixar resten. Peppa järnet nu asså!

Hörs imorgon! 


just nu!

Club sensation

Idag slutade jag 11.05 eftersom våran naturkunskap och historia var inställd. Blev inte alls ledsen.. Åkte hem till mamma och städa järnet, åt pannkakor och myste med syster. Nu har jag precis kommit hem till pappa ovh ska snart duscha och sådär. Ikväl blire club sensation, en fest för gymnasiet typ. Måste välja kläder och sådant nu. puss


you make my day..

just nu (som nästan alltid annars) sitter jag i min säng och har det göörr skönt. Är så förbenat trött så det inte är sant. Jag måste plugga på engelka glosorna tills imorgon med. Jag vet inte ens vilka det är, bra!

Idag har varit en rätt skön dag. På morgonen hade vi innebandy, alltid lika kul. Nae där ljög jag för det va mycket roligare i tisdags. Sen vare slappaste tills spanskan. Prov på spanskan, gick faktiskt helt okej, tror jag..
Under dagen kom Ida också, det gillar vi jätte mycket. Sen efter skolan gick jag, Ida och Johannes till björkö och satt där i ungefär en timme. Sen tog jag och Johannes en promenad till stan. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och ska plugga på de där jävla engelska glosorna..

toppen roligt!

just nu har jag krypit ner i sängen, helt klar för att sova. Älskart, ska sova som om jag aldrig hade sovit förut. Måste ju peppa innebandy i morgon på idrotten, naturkunskaps redovisning och spanska prov. Kan vi hoppa över det sista tack! Det skulle vara gölligt..
Föresten va det bara jag som inte kom in på någon blogg på hela blogg.se igår?

Dagen har varit kanon, träffade mina bebisar ida och isabell på björkö, åt lite goda mackor på k&k med dem, skrattade och sådant, you know. Sen följde Ida med tillbaka till my school. Hade historia med florrE! Skrattade igenom ungefär hela lektionen. Sen stan med Ida och Johannes. Galet kul måste jag säga. Sen dansade jag, gick inte bra på något sätt. Sen hem och plugga och träffa isabell igen. Gick en sväng och kollade på stjärnorna, det va kallt..
Och just nu känner jag att jag bara skriver en massa skit, jag är över trött. Nu ska jag sova.

god natt

 


Björkö

Just nu är jag på björkö och chillar för mycket med isabell. Vi har hål båda två så jag passade på att gå till henne och ida, som förövrigt har prov just nu.
Efter skolan ska jag träffa ida och kanske issa igen, det gillar vi massor. Sen ikväll ska jag på promenad med the one and only isabell.

Jag har inget att skriva, hej då! hehe

happyface

Snabbt inlägg nu då, har för en stund sedan vaknat. Snart ska jag fixa mig till skolan. Kom på igår klockan tolv att vi hade sovmorgon, så bussen går inte förens om en timme..

Efterskolan åker jag hem till pappa sen blire att plugga skulle jag tro! Måste försöka plannera lite saker också!

Hejsvejs

sov gott

nu väntar säng vill jag lova, har packat och bråkat med min dator i en timme nu skulle jag tro. Inte alls kul.. Men imorgon börjar en ny vecka som förhoppningsvis blir kanon bra!

NATTI

hemma igen

nu har jag kommit hem för en stund sedan, det var jätte mysigt att fika med cassi, vi har knappt träffats någon gång sedan sommarlovet så det va grymt kul att prata. Innan jag träffade henne gick jag runt lite på stan men hittade absolut ingenting, kanske bra det, måste ju spara pengar tills jag åker över till älskade Celeste i USA! Som jag förhoppningsvis gör snart..

När jag ändå är inne på Celeste så måste jag skriva att om du ser det här, så måste jag få reda på det du skrev på en kommentar är grymt nyfiken! Ni andra som ser detta behöver inte bry er ;) så nu va det sagt, haha.

Föresten så funderar jag på att köpa en kamera, vilket kanske inte är så passade om jag nu åker till USA snart. Men utan kamera blir bloggen så tråkig, jag har liksom knappt några bilder alls och mina föräldrar tycker nog inte om när jag snor deras kameror (stavning?) hela tiden. Är det någon som vet någon billig kamera men som ändå är bra?


fika

Nu dra jag mig till stan, hörs sen!


söndag

God morgon,
Ligger just nu kvar i sängen efter att ha legat och dragit mig i ungefär en timme. Jag behöver sömn nu känner jag men ändå vaknar jag tidigt och är pigg. Ska strax gå ner och äta något, sen ska jag försöka ta tag i lite plugg. Jag har inte pluggat någonting på hela förra veckan nästan och jag har spanska prov nästa vecka..

Senare idag ska jag försöka städa mitt rum lite, bomb ned slag vill jag lova att det är. Sen vid ungefär tre ska jag möta Cassi på stan, fika!

saturday night

Nu har jag precis ätit mycket god lasange och är proppmät. För en stund sen kom jag också hem från stan och diva där jag kollat på dansuppvisning och sjungit singstar. Mycket värd dag vill jag lova. Rettan and her team va skit bra, även fast de inte hade övat så länge!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan framför något bra på tv!


lördag

Hej,
Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu, har legat i soffan hela morgonen. Men nu har jag iaf percis kommit ut ur duschen, satt på mig kläder och ska strax börja göra mig iordning. Ska in till stan innan fyra för halv fyra ska rettan ha dansuppvisning.

Först ska jag nog ta och dricka en kopp varm choklad, har blivit lite smått beroende..

fredagsmys!

Nu har jag precis ätit mig oerhört mätt på tacos, gjord av ingen annan än mig! Måste säga att det var nog den godaste tacon som jag ätit på läänge!

Funderar starkt på att lägga mig i soffan och titta på någon film eller kanske gå ut och lägga mig i badet? Är iallafall pepp som fan på en hemma kväll, med tanke på att mina ögon håller på att ramla ihop ungefär.

 


it´s friday and we love it

kan ju medge att träningvärk är ungefär det minsta jag har. Min rygg och mina armar dödar mig, jäkla träningsvärk. Men det värsta är nog att jag slog knäet i bildörren igår ( bilen flög på mig, det kan ju knappast vara mitt fel).. Så hela dagen har jag haft skit ont i knäet. Måste tillägga att det var grymt sköent att krypa ner i sängen nu efter skolan. Måste ju faktiskt försöka vara liite posetiv.

Back to the reality, dageen bestod såklart av skolan. Slutade klockan 15.35 men det gör mig inget alls (nästan iallafall), våran historia lärare gör lektionerna roliga. Inte visste jag att jag någonsin skulle kunna lyssna på några historia lektioner. Och inte trodde jag heller att jag skulle börja tycka om matte igen, tror det är något konstigt med mig just nu, hehe.

Ne nu känner jag för en stor kopp med varm choklad och att läsa mina favoritbloggar!


22.13

som jag skrev förut är detta ingen hockey blogg, men jag mååste ju berätta om matchen! LHC-frölunda, LHC vann med 5-1. Inte lite bra!

Nu funderar jag starkt på att sova, känner hur träningsvärken börjar smyga fram, inte alls okej vill jag lova. Kommer inte komma ur sängen imorgon, kommer ligga som en utslagen fluga i sängen! Nae, nu håller detta på att spåra ur känner jag, så säger helt enkelt, sov gott!

man in the mirror

Att inte ha spanska på en hel vecka gör verkligen mycket. Det har varit så underbart skönt. Idag slutade vi en och en halv timme innan vanligt eftersom vi inte hade någon spanska. Så vid den här tiden skulle jag ungefär kommit hem, men istället har jag hunnit städa hela huset och pluggat lite engelska glosor (vilket jag måste fortsätta med nu, egentligen)

Ikväll ska jag och min mammas sambo på hockey, LHC-frölunda! Hoppas verkligen på vinst, skulle behövas! Okej nog om detta det är ju faktiskt ingen hockey blogg direkt. Mååste bara sluta detta inlägg med, älska hockey!

hugs

Dancing queen

har just precis nyss myssst ner mig i min säng, med mjukisarna på, grymt skönt. Ska dock snarast möjligt dra mig in till stan för att dansa, me like! Även fast jag inte kan dansa, ska lära mig nu! haha

Skolan idag var slappaste någonsin ungefär, endast 3 lektioner idag och grymt kul hål. Onsdagar kommer bli roliga framöver, när johannes kommer every onsdag!

Nu ska jag trösta min hunger (läs trycka i mig någonting) riktigt snabbt sen ska jag vandra iväg till bussen.

Rettan (dance teacher) och jaag!


tisdag


Hemma från en oerhört slapp dag i skolan vill jag lova. Idrott, foto, engelska och samhällskunskap! Med bara 4 lektioner går vi ändå från 8.10 - 15.55 på grund av lång håltimme och långa lektioner, men slappt ändå!







måndaaaaagg!

sitter just nu hemma hos rettan, vi har lååångt hål så vi har ätit pasta med köttfärssås. Snart ska vi tillbaka till skolan för matte och samhällskunskap, sen slutar vi och det gillas grymt mycket.

Ne nu ska jag platta håret lite innan vi ska dra!
puss

sommaren del 1

Som ni vet hade jag uppehåll under sommaren eftersom jag hade tröttnat sjukt mycket på allt som hade med bloggar att göra. Men eftersom jag fortsatte att ha folk som kollade min blogg varje dag bestämde jag mig att börja om igen.

Med tanke på uppehållet har jag inte uppdaterat något från sommaren, så därför tänkte jag lägga ut lite bilder. Bilderna representerar en liten del av sommaren och lite innan, enjoy.

Ämtö 22-25maj

Tåget till Norrköping Cassi och Ingrid

Tåget till norrköping Vendela, Anna, Gustav och Jesper

Tåget till Norrköping Angelica och tjejer från 9c

Båten till Ämtö Cassandra och Ingrid, saknar <3

Båten

Klassen

Utsikt från bastun

Martin (Pettersson) i vattnet

Städning av våran äckligt skitiga stuga


Hamnfestivalen med Celeste!

Jag innan hamnfestivalen

Celeste innan hamnfestivalen, saknar något sjukt mkt <3

Dagen efter hamnfestivalen påväg till Norrköping


Fortsättning kommer senare!



Ida

Grattis på födelsedagen baby <3


lördag

Igår vare fest i mjölby hos Ida, galet kul vill jag lova. Sen idag har jag varit hemma, åkte en sväng till ikano och just nu sitter jag mest och funderar på kvällen.    Återträff grej med gamla klassen, stan och fika med elle eller bara va hemma? JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG!
Ae, nu blire hockey på tv som gäller!


Jag-har-inga-bilder.se


torsdag, studiedag

idag har jag pluggat, pluggat, städat och åter pluggat. Inte alls kul vill jag lova, men sånna dagar behövs också. Det som är skönt är att det verkligen känns som jag har gjort något vetigt idag, det händer inte många dagar när man är ledig. Ne åter till naturkunskapen, har inget bättre att skriva om så kan lika gärna plugga, hehe.

RSS 2.0