sööndag!

hej-jag-heter-evelina-och-jag-har-verkligen-inget-att-skriva-om..! Jag har iallafall packat tills jag ska till pappa, brukar aldrig hända såhär tidigt. Brukar oftast bli stress på morgonen för jag inte har packat, hatar't. Sen har jag också ätit grym mat och haft en helt underbar dag. Eftersom mamma och jag har bokat en helg i Riga, med spa och massor mys, bara med mamma! Längtar ihjäl mig.
30:e oktober-1:a november


Hotellet!


that serves you in the long run,

dagen har varit underbart skön trots orientering och städning. Skulle slutat 16.00 med spanska idag men eftersom vi inte hade någon svenska, vilket resulterade i tre timmars hål, fick vi hemuppgifter i spanskan istället. Sjukt skönt. Så körde en rejäl städning idag, blev totalt 3 timmar och 45 min = caaashh! love it.

Det blir ju inte sämre av att det är fredag imorgon och tack parteey till faddrarna! muuums. I helgen ska jag träffa min älskade isabell.

Love this day!


20 år

Grattis älskade syster på 20 års dagen!

all eyes on you

 


igår kväll blev det att träffa lite kompisar och gå ut på promenad och sådant, grymt skönt. Sen somnade jag rätt tidigt, sköönt.
ikväll blire nog inget drag direkt, funderar starkt på en film med massa onyttigheter till, men det får tiden utvisa om det blir så.

dagen har annars varit mycket chill, har strosat runt i mjukis byxor och linne, helt osminkad. Älskar sådana dagar. Har även pluggat en hel del, känns underbart skönt nu.

Tror att jag ska springa en sväng på löpbandet nu

 


Just tell me the truth



denna kväll har bokstavligen flugit iväg, jag har inte gjort något vetigt alls! Jag har inte gjort någon ting alls, inte ens något ovetigt.. gud va läskigt, sånt händer inte ofta!
Ne nu vet jag inte vad jag ska hitta på, känns inte så pepp att börja göra någonting direkt, klockan är ju liksom 21.20 och imorgon är det skola.
Funderar starkt på att hoppa in i duchen eller lägga mig i badkaret eller nått sånt, så himla skönt.
Ae vet faktiskt inte vart jag vill komma med detta så nu hoppar jag in i duchen istället för att sitta här och snacka massa skit, puss på er



07.21

God morgon,
Nu ska jag snart åka till ryd och ha idrott, stavgång står på schemat, väldigt slappt. Sen äre skola som valigt, slutar vid fyra, det känns mindre roligt vill jag påstå. Sen efter skolan blir det städning hos mamma, kanske lite plugg och sådant.

Nehep, nu ska jag packa ner det sista i väskan, äta en frukt och sen åka till ryd!
Puss på er ♥

18.00

skola som vanligt, känns verkligen som inget spännande händer när det är skola. Man är i skolan sen är man sjukt trött när man kommer hem och vill bara sova. Är verkligen pepp på att något roligt ska hända i helgen. Men när man bor i Linköping krylar det ju inte direkt av saker att göra.

Tänkte faktiskt för en gångs skull börja plugga i tid till ett prov, så nu blire nog lite samhällskunskap.

Puss på er

Resursdag

dagen har spenderat till största del av att gå. Vi har haft resursdag med naturkunskap och matte idag så vi har dragit oss runt hela stan, mina ben dödar mig just nu vill jag lova. Dagen har ändå varit rätt okej, förutom dränkta skor, onda ben och en mycket trött evelina. Men nu taggar jag för ännu en chill kväll hemma, sen ska jag sova tidigt.

Jag har verkligen inga bilder, så ni får nöja er med nån gammal, dålig jävel .




I wanna take ride on your disco stick!

nu har jag precis städat mitt rum hos pappa och gjort spanska läxan, vilket betyder chill för resten av kvällen, grymt skönt vill jag lova!
Älskar min klass föresten, SPETTANB is the shit! Och Ida du fååår inte bytta, då dödar jag dig ;) haha

puss


Håll käften orkestern

sitter just nu och skriver färdigt samhällskunskaps frågorna, är strax klar då är jag helt klar med allt jag missat. Sen blire mys framför tvn skulle jag tro, orkar inget annat. Känner också att veckan kommer bli slapp, inte alls mycket läxor, det gillar vi grymt mycket. I helgen blire fika med Diana också¨troligtvis, love it!


13 september 2009

dagen har spenderats hemma framför datorn och jobbat ikapp det jag missat när jag var sjuk. Så nu är nästan allt arbete klart, det känns så förskräckligt skönt vill jag lova. Så snart ska jag lägga mig i badet och ha egen tid och bara pyssla om sig själv, sånt behövs!

Jag saknar dig, hur känner du?


11 september 2009

Hej, gud va trött jag är! Jag funderar seriöst på att gå och lägga mig nu.. En fredag men har man varit sjuk så blir man så himla trött. Sen är jag grymt hess också, jag låter som att jag är i målbrottet.

Ne känner att jag verkligen inte har något att skriva så
puss på er!

My loves first day today!

Åhhh, just nu är min älskade underbaraste bästa Celeste på high school, första dagen!

I know you will be loved like we loved you back here baby! Jag undrar verkligen hur du har deti din nya skola! Men som jag sa till häromdagen som jag vet att du kommer vara: va dig själv då kommer alla älska dig för du är en så underbar person! Men en sak ska du vara säker på jag tänker tvinga dig att berätta allt om första dagen haha! Längtar tills vi ses igen älskling!

Jag kommer aldrig lämna dig älskling


Framtiden



Jag tror att alla någon gång har tänkt tanken att åka och gå på high school i USA eller vilket annat land som helst. Den tanken och frågan om jag verkligen vågar har jag ställt mig hundratals gånger, det vill jag lova. Den tanken har jag drömt mig bort i så himla många gånger och verkligen inte velat komma tillbaka till verkligheten.

Nu äntligen har jag kommit fram till ett svar, jag vill inte åka på high school, det är inte för att jag inte vågar. Det är tankarna på att behöva gå om och sedan gå med 94:orna. Det vill jag verkligen inte och det är därför jag ska åka som Au pair. Det blir absolut inte samma sak som high school, men tanken att åka som au pair lockar mig mer. Jag har alltid varit fast vid tanken att åka till USA på high school eller au pair men även det kan förendras, vem vet jag kanske är i Australien om några år och lever livet där! Jag hoppas i alla fall att jag har kvar den här viljan när det väl blir dags, efter studenten!


8 september 2009

Igår kväll var helt underbar, jag pratade "på riktigt" med min älskade Celeste för första gången sen hon flyttade vilket gjorde mig mycket piggare vill jag lova.
Jag är dock fortförande sjuk och vaknade i natt vid typ 3 av världens huvudvärk och skit ont i halsen, jag hatar seriöst att vara sjuk!

Nog om detta i dag ska jag vila så jag blir frisk snart sen ska jag försöka orka plugga lite också, hörs senare
Puss

sjuklingen

Jag är sjuk och inte bara lite sjuk heller, jag har ont i halsen, ont i kroppen och masser med feber. Imorse hade jag 39.8 i feber! Fy fan säger jag bara. Igår kunde jag knappt sitta upp jag låg i sängen hela dagen, idag är jag lite bättre men har högre feber så imorgon blir det troligtvis att åka till sjukhuset, scary!

Just nu sitter jag och skriver lite smått på naturvetenskapen som ska lämnas in idag innan klockan tolv så jag måste verkligen börjar skriva nu så jag kan sova snart och förhoppningsvis bli bättre!

Puss

5 september 2009

I know, it's been a long time! Tänkte försöka skriva lite mer nu vilket jag är rätt pepp på, får se hur det går. Jag har i alla fall börjat gymnasiet nu vilket har varit grymt roligt, klassen är jätte bra och allt, Love it.

Jag minns inte sist jag skrev här ordentligt så jag tänker inte berätta så mycket av vad som har hänt mellan, det tar jag nog i ett senare inlägg, känner på mig att det kommer bli låångt.

Angående designen är den klar men jag ska bara fixa in den på bloggen så det kommer bli kanoners!
Pussar


RSS 2.0