22.10

jag bara älskar att vi är lediga tisdag & onsdag! Det känns verkligen asnice.. Men hela skåpet är med mig hem, vilket kanske inte känns direkt så asnice, menmen..
dagen har iallafall rullat på ganska okej, trött som fåå men annars vare chill. Började med ett nytt arbete hållbarutveckling, vi ska göra en muntlig presentation om skor, jag undrar hur det kommer gå.. Jaja vi fick iallafall inte banan som vissa andra,, höhö.
hursomhelst så ska jag nog dyka ner i badkaret nu och sen släänga huvet på kudden, ganska så välbehövligt..

PUSSEN


back on track, at least for the time

idag var det skola efter att ha varit hemma hela veckan och legat däckad i sängen. Jag har haft feber osv, inte alls kul. Skolan var i alla fall dryg, jag var så jäkla trött så jag trodde aldrig jag skulle klara sitta på bussen hem utan att somna. Det gick ganska bra dock eftersom jag fick sällis av Rama. Väl hemma skulle jag egentligen städa, men det gick ju som det gick.. Jag la mig i sängen och sov en timme istället, mycket mer värt.

Nu ska jag strax äta sen ska jag förhoppningsvis skriva lite på mitt historia arbete, men det kommer säkert sluta framför något halvbra på tv och mååånga bortförklaringar till att inte plugga.

Kissies

yesterday

har ni hört om en tjej som är sjukt oaktiv på sin blogg?

igår var grymt värt. Ida kom till mig runt 6 och vi chillade kanske lite för mycket. Sen blev det taco och jag proppade min mage full med hela 3 stycken. Måste jag säga att jag var ganska så mätt sen.. Issa, Viktor och Hannes kom hit sen och vi rullade ner till donken där blev det kaffe och masser myyys. Det blev sedan en rundtur till björnkärr som är min första skola, minnen alltså. Tillbaka till stället där det allltid är fullt ös, jägarvallen, åh nej ingen överdrift här inte. De andra gick hem runt halv 3 och jag och ida stupade i säng.

Frulle i dag som var riktigt god, mys prat i min säng och sedan åkte hon hem till stora BYN mjöööölby. Jag satte mig på dirren och skrev en sida historia och fixade klart mitt engelska speech. Kollade på bert förut, underbart pinsam kille må jag säga.

Nu ska jag snart sova,
NATTI


everywhere but not here

jag har varit hemma ett bra tag efter utvecklingssamtalet nu, har hunnit ätit och dansat lite. Utvecklingssamtalet gick bra, känns gött som fan att jag valde folkunga..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med min grymt saknade Celeste. Jag funderar ganska allvarligt på att gå och lägg mig snart är så jäkla trött.

I morgon ska vi till simhallen på idrotten, inte alls uppskattat, det looovar jag.

onsdag

Har pluggat sen klockan ett typ, nu ska jag kolla mobil, sen utvecklingssamtal, skriver kanske mer senare

tisdag

proppar magen full med kakor just nu, kanske inte det smartaste eftersom det serveras hamburgare i dag och det är ju inte lite gott.. Försöker också ta till mig ork att läsa lite i en engelska bok som vi ska läsa klart tills fredag, men vart den orken har gömt sig lär nog fortsätta att vara ett mysterium ett bra tag.
Jag har i alla fall sprungit en sväng i dag, blev sjukt träningspeppad i dag på idrotten, vi hade teori som bestod av träningslära.

Pappa kom nyss och berättade att det var hockey på tv, så det där med att läsa boken får nog vänta ett bra tag..

älskling jag är hemma nu

måndag i dag, ångest dag men jag vaknade upp med ett riktigt gott humör. Var nog promenaden och slutet av söndagskvällen som gjorde det.. Dagen har flutit på riktigt bra.. Nu är jag hos pappa i alla fall, har gett honom farsdagspresent nu eftersom han var i örebro i går. Det blev tre burkar fyllda med kakor! De lär ta slut snart, höhö...

hur som helst, resten av kvällen ska jag chilla som aldrig förr!


söndag

I går när jag kom hem från ikano var jag jätte stressad. Hade ungefär en timme på mig att fixa mig och slå in paket. Jag och några tjejer skulle nämligen käka middag med Isabell eftersom hon fyller år idag, Grattis älskling <3.
Efter vi hade käkat drog vi hem till Sandra där vi kollade på film osv. Det slutade med att jag gick till stan för att träffa mamma och hubbe, taxi hem och var hemma ungefär två.

Idag ska jag spela hela freeciv, den där examinationen vi har i historia. Jag måste spela hela för jag kan inte spara spelet på något konstigt sätt.. Sen ska jag baka också.


lördag

nu ska jag alldeles strax åka iväg till färgaffären med mammi, hubbe och syster. Vi ska kolla på saker till hallen och sen ska jag dra mig in mot stan eller ikano för att kolla lite saker..

Vi hörs senare


god natt

har precis kommit hem från bio med some friends. Vi såg Trubbel i paradiset, ganska rolig och så. Är oerhört trött och höll på att somna på bion ibland, men jag höll ut. Nu väntar dock sängen alldeles strax, måste bara tvätta bort allt smink och borsta tänderna, den biten är förjevlig när man är så trött så man skulle kunna stupa rakt på plats..

I morgon blir det i alla fall chill dag, funderar på att ta en sväng till stan och kolla efter en farsdagspresent och lite mer grejer.

Istället för att sitta här och skriva ska jag nog ta mig ork att gå och fixa iordning mig för sängen, sen ska jag sova riktigt länge imorgon, det är välbehövligt..


Right now..
Natti

Friday finally

sitter just nu och kollar på ny mobiltelefon, min går inte att smsa med eftersom massor knappar har slutat fungera, stratknappen har ramlat av och den är ungefär helt ihop tejpad för att den på något sätt ska vara användbar att ringa med. Och så är det ju så träligt att min garanti har gått ut, jag är iallafall 99% säker på det. I alla fall så behöver jag en ny mobil ganska snabbt så jag ska leta hela dagen. Vet redan två som jag skulle kunna tänka mig.

Men först innan jag fortsätter med min mobiljakt ska jag städa klart, jag städar ju varje torsdag men igår bestämde jag mig för att städa riktigt rejält så jag hann inte klart.


Torsdag

skola i dag som vanligt, rettishbooi va tillbaka, galet kul! Nu ska jag dock snart städa vilket är ganska mycket mindre kul.. Jag får tänka posetivt, moooney...
Just under denna stund sitter jag med ett glas varmchoklad och skaffar mig ork att sätta igång med städningen, inte det lättaste vill jag lova!

Ne nu ska jag dra mig rejält i svansen och börja steeeda..

Snö

Idag när jag gick ut från skolan, halv 1 faktiskt, jag slutade riktigt tidigt, snöade det. Det snöade bara lite och snöar fortförande, jag älskart, snö är så mysigt. Så nu har jag precis kommit in från en promenad med syster och vovve.

Nu borde jag egentligen sätta mig och spela lite freeciv som är ett spel vi ska spela som examination i historian. Vi ska också skriv en 3-4 sidor rapport om spelat. Men jag orkar verkligen inte spela det, jag förstår ingenting av det spelet..

Just fake a smile

är klaer med mitt svenska arbete vilket känns gött som fan, har inget mer att göra ikväll så tänkte lägga mig i badet eller kanske ta en mysig promeeeenix i mörkret. Men först ska jag tycka i mig något att keeka..

Tänkte passa på att trycka in några bilder från sommaren,


avslutningsmiddag, ser förjevlig ut


en underbart söt Ingrid på avslutningsmiddagen


Avslutningen i 9:an


avslutningen från engelska skolan






Gomorron

Just nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost, inte så lätt med tanke på att jag har spänt min tandställning och det gör så jäkla ont. Längtar verkligen till jag får ta ut den..

Idag är det slapp dag förutom prov sista lektionen, annars riktigt slappt.

Nu ska jag trycka i mig det sista av frukosten...

RSS 2.0