evelinagustava eller nocciola

Ska jag byta tillbaka till min gamla blogg: evelinagustava.blogg.se eller ha kvar denna?

Hjälp mig nu ♥


TjugoåttondeJanuariTvåtusentio

håltimmen i dag spenderades med troligtvis några av linköpings, eller jag sveriges bästa ungar! Nämligen kortis Ida aka svikarN (hahaha förlåt Ida jag var tvungen) och storbystade Isabell! Det är grejer det vill jag lova. Var alltså två hela timmar på björkö gymnasium vilket kan resultera i att jag blir konstig(are) och börjar tycka om estet! Fast jag tror nog inte det kommer inträffa men chansen finns ju! Hihiih sorry mina björkö tjejer!

Annars har dagen flutit på ganska bra, wonderful! Jag hade till och med engelska b lektion i dag på björkö, det är grejer det!


bad romance

har precis kommit hem från tandläkaren. Jag var dock inte där själv utan min bror fick ta ut sin käftisställning (tandställning för er som inte fattar och är allmänt tröga..) idag. Man blir ju inte lite avundsjuk när man kommer hem från skolan och ser helt perfekta tänder, när man själv går runt med en sån där jävla käftställning, som visserligen kommer göra min tänder fina (förhoppningsvis) men ändå! Jag slutade skolan klockan KvartÖverTvå och åkte sen in till stan igen typ halv fem, anledning borde ni veta vid detta laget annars är ni riktigt tröga! Och fattade ni inte det med käftisställning och detta är ni dubbel tröga! Åhh, guuud va trist min humor är ibland!

Nu ska jag kika runt på lite sidor samtidigt som jag ska försöka hålla mig vaken! Good luck!


tisdag

ska snarebarre dra mig ut till bussen, jag looovar att det inte känns ett dugg lockande när man sitter under ett täcke och det är cirka minus tio grader ute! Jag har i alla fall hunnit vara hemma i ungefär en timme, såååå oerhört skönt! På tisdagar går jag från 08.10-16.00 och har endast tre, ja tre lektioner! Alltså har jag en tretimmars rast och passar inte det bättre än någonsin att trycka sig in i en buss och lägga sig under täcket och fööörsöka få upp värmen?

Nu har jag i alla fall bara en och en halvtimmes företagsekonomi kvar för dageeeen! Assssskööönt!

Nu känner jag att detta snart kommer spåra ur, och det vill vi ju verkligen inteee att det ska göra! höhö


Säääääääämsta på att vara seriös på kort! And i know allmänt ful idag, får väl skylla på squashen som vi körde på idrotten! ojoj, så klockan nu måååste tjillla! pussi

Nobody puts Rettan in corner

Eftersom uppdateringen på denna blogg suger tänkte jag berätta lite kortfattat om helgen som har varit kanoners!
I lördags fixade jag iordning mitt rum som jag hade tänkt göra typ i tisdags-onsdags eller nått. Det blev jätte fint, är super nöjd! Till och med så att jag knappt vill lämna mitt rum, jag som inte har gillat det alls innan! Att fixa rummet tog ungefär hela dagen. Runt fem kom Ida hit, vi fick senare skjus till Isabell där vi chillade lite för galet! Blev mys med tacos, filmer och en jäkla massa tjabblande!
I dag vaknade jag klockan typ tio hos Isabell, keekade lite, åkte hem osv. Runt två åkte jag in till stan för att träffa Henrietta. Vi drog ner mot stångån och tog en himla massa kort på bilar eftersom vi har en uppgift i foto att ta bilder med 1/8 slutartid och 1sek slutartid och sådant. Vi stack senare till subway där proppade jag i mig en macka. En timme senare drog vi oss ut i mörkret, eftersom det var det vi hade väntat på. Där tog vi kort på bilar och lite smått och gott! Nu är jag hemma och tänkte försöka plugga lite historia, kan ju inte påstå att jag dras till boken direkt.

Bilder från dagen kanske kommer!


Torsdag - Städdag

jag är just nu hemma och har varit ett tag, vi slutade tidigt i dag eftersom svenska halvklass var inställt och vi fick göra hemuppgift i spanskan istället för att ha håltimme i typ tre timmar innan lektionen! Detta passade ju perfekt eftersom jag måste hinna städa i dag och med mer tid kan jag städa mer noggrant.

Med två koppar kaffe i magen ska jag nog orka med att städa i några timmar, bäst att börja på en gång!

Bild lånad härifrån!


school

är just nu i skolan och ska strax ha muntlig redovisning på vårat projektarbete, neeeeeeeeerrrvööösss.blogg.se!
Måste tjihiiila och träna lite, pusssssssssssi

tisdag

assämst uppdatering men det får ni stå ut med! I dag var våran idrott inställd vilket betydde sovmorgon! inte lite skönt att sova ut. Dagen består i alla fall av skola och mycket jobb med vårat projektarbete som vi ska redovisa imorgon. Sen när jag kommer hem ska jag ställa i ordning i mitt rum som jag började möblera om sist jag var hos mamma, alltså för typ två veckor sen? Men eftersom jag åkte till pappa har det inte blivit av att jag har satt upp alla grejer i hyllorna osv.
Nu ska jag strax dra mig till bussen och sen väntar fotolektion, tjingeling

Your strength is so hard to find

Första dagen i skolan i dag, måste jag säga att det var en ganska så seg dag? Jag är trött som en åsna. Jobbade med projektarbete ungefär hela dagen förutom första lektionen då idrott stod på schemat och för att starta så lungt som möjlig hade våran idrottslärare plockat ihop ett program med styrka, snällt va? (ironiiiiiiiiiiiiiisk). Vi fick även vårat nya schema för vårterminen som börjar den 18:e, jag trodde verkligen inte att vårat schema kunde bli mycket sämre än vad det är, men i dag fick jag det bevisat, det går!

Dagen slutade på stan i jakt efter en present, slutade med att jag gick hem tomhänt! Jag vet vad jag ska köpa men de är slut! Blev även frågad om jag hade tillgång till bil, alltså om jag hade körkort. Svaret var ju ganska lätt så den frågan, hehe!


Look into your eyes and see you looking back

Sitter i skrivande stund och väntar på att hockeyn ska börja, Linköping kör dagen till ära mot rögle. Inte för att jag tror att så många som läser min blogg är ishockey intresserade, men det är i alla fall jag så ni får stå ut haha!

Dagen har i alla fall varit kanoners, har verkligen känt en peppande känsla av att prestera något bra. Jag vet verkligen inte vart den kom ifrån.. Men jag älskar känslan!

Snart börjar hockeyn igen och jag ska hinna plocka iordning lite på saker som jag har spridit ut över hela vardagsrumsbordet + köksbordet!

Pusssis


evelinagustava

byta tillbaka till evelinagustava.blogg.se?

RSS 2.0