Sommarkänslor

Nu har jag precis kommit hem från en moppe tur med Elle, Hannes och Viktor. Bara att sätta på sig hjälmen igen fick en att verkligen längta tillbaka till sommaren och gud vilka sommar känslor alltså. Jag tänkte ungefär på allt roligt som hände under sommaren med moppen. Sommaren var f'n moppen. Ne men jag åkte varje dag, i skogen, till stan, till mamma och bara åka runt. Det är sommar minnen det, som den gången jag och elle åkte förbi donken tusen gånger och vi tuttade, flera gånger, tillslut satt de ungefär och kollade när vi kom, och det vart rött trafikljus och en av dem springer mot oss. Elle får panik och bara skriker körkörkör, jag ba men han vill ju oss nått. Det slutade med att vi snackade med den där killen som jag förövrigt kände igen något fruktansvärt. Asså det är minnen, sommaren -08 va helt klart en av de bästa. SAKNART.. Får väl bara blicka framåt, sommaren -09 kommer nog också bli underbar, med USA resa själv och allt, puss på det

Nee nu ska jag sova tror jag

Pussar på magen

Pluggning/Tvn

När man verkligen måste plugga är det inte bra att LHC spelar match för det måste man ju med kolla på, se när klubben vinner ännu en match (förhoppningsviss). PAPPPPPAAA hockeyn har börjat, jaa nu har hockeyn börjat och jag skriker till min pappa som är på nedervåningen, han hör ju inte. Han måste vara döv. Jag måste skriva fort nu eftersom hockeyn har börjat. Sen får jag helt enkelt plugga i pausen.

HEJA HEJA HEJA KLUBBEN LHC ÄR DOM BÄÄÄÄÄSTA


Tiiiips

Ett litet tips från mej, plugga inte i sängen, jag kan säga att detta är inte första gången jag somnar mitt i alla papper. Sen när man vaknar har man typ, panik. Jag vaknade typ nyss och hade sovit i 1½timme, INTE bra :/

Nu har jag liksom mer panik en vad jag hade innan, nu ska jag äta nått sen ta ner datorn till köksbordet så jag inte somnar igen

Puss <3

Australien <3 mej

Då var man hemma från skolan igen och har datorn i knät, inte för att ha kul precis, här ska det pluggas för livet. Vi har en geografi uppsats som jag måste jobba på, jag skriver om australien eftersom jag älskar det  landet, ditt vill jag åka nån gång.

Idag hade vi iallafall del två på vårat spanska prov, det gick bra tror jag, man fick välja en del man skulle jobba på, jag valde  g delen men blev klar fort så jag fortsatte med mvg delen, hoppas det går bra.

Jag är ledsen att jag inte hinner skriva så mycket i mina inlägg men jag måste plugga så är det faktiskt.

Kiss

God natt

Såg nyss på boston tea party eller va det heter va faktiskt typ bara andra gången jag såg det men det va ju sjukt kul denna gång iaf, fulla på jobbet. Jag tycker vi kan prova vara fulla i skolan, det skulle kanske göra skoldagarna roligare, även fast de är roliga nu men.

Just nu sitter jag i min säng och har smått panik eftersom jag har tappat bort min "ett ufo gör entre" bok, det är ju jätte bra eftersom jag inte ens har läst ut den än :/ Vi har nämligen prov på den på onsdag och hela dagen imorgon kommer gå åt att plugga spanska.

Nehep nu kanske jag ska stänga av datorn och springa ner och dricka lite vatten och sen sova

Sov så gott
Puss på rumpan

Vaseline

Asså är det bara jag som stör mej på vaseline burkarna, de går ju verkligen inte att få up. Eller jag kanske är för svag bara men det är ju en annan sak.

Jag måste bara skriva om inatt, jag har väl typ sovit 3 timmar, jag gick och la mej vid ett pga plugg och sånt, kunde inte sova för jag var hyperstressad över alla uppsatser, sen väl typ 10 i två somnade jag, klockan två vaknade jag igen av att något kom dunsandes up för trappan, min hund. Hon kan inte vara tyst av sej alltså haha. Sen la hon sej i min säng, två stora boxrar i samma säng, trångt. Sen så skulle hon gå ner så jag vaknade igen, sen somna jag hon kom igen, jag vaknade och så fortsatte det så. Sen klockan hm, 4 typ hade jag ingen plats att ligga på, hemlis (min ena hund) låg över alla kuddar, wilma i fotänden, jag fick sova i mitten, tack. Haha och sen har jag haft mardrömmar om uppsatser hella natten, allt detta pluggande kan inte vara bra.

En jobbig natt kan jag säga, nu försöker jag installera kameran på datorn men så oteknisk som jag är fattar jag typ inget haha.

Hugs

We wish you a

Hej,
nu har jag kommit hem efter en tråkig dag i skolan och shopping. Jag sitter här med tjocktröja och mysbyxor men fryser ändå, det kan vara snö fast varmt haha.

Idag fick vi reda på lucian med, det vart sofie, tyckte hon skulle bli det, fast jag ville ju bli men det skulle jag aldrig kunna bli ju, haha.

Nu måste jag plugga har matte prov imorgon, that sucks

Hugs (L)

Prima skinka

Sådär jag nu har jag städat och ätit och försökt att plugga lite men jag är verkligen INTE pepp på det. Sån tur som jag har hjälper min syster mej lite, men dumt som det är måste jag ju skriva den själv. haha. Sån tur att jag är klar med no:n annars skulle jag inte orka, fast no:n vart jag ju klar med i torsdags kväll men har inte lämnat in den än eftersom jag va sjuk.

Blabla, kul inlägg. Jag måste nog fortsätta med so:n nu

Pussar

Rawr

Tjena, snyggingar

Hur har eran dag varit hittills då? Min har iallafall varit, vad
ska man säga? skön har inte gjort något vetigt än, har
slappat framför tv:n och badat. Men nu måste jag verkligen
sätta fart, sätta på mej kläder sitter fortförande i morgonrock
vid sisådär 2 på dagen aj, aj Evelina. Sen måste jag städa,
för er som inte vet så jobbar jag med det eller vad man ska
säga jag får pengar för jag städar hemma, det är såklart
riktig lön så betala skatt för det, det måste jag. Det är ju lite
surt men det är verkligheten. Sen måste jag plugga eftersom
jag går på engelska skolan så har vi ju uppsatser och prov
24/7, vilket är oerhört jobbigt, jag vill verkligen bytta skola men
det är väl ganska onödigt i nian.


Imorgon får vi veta vem som blir lucia i år, grymt spännande är
det men jag tror jag redan vet vem det blir, jag säger inget än ;).


Ne nu måste jag sätta på mej kläder och dra mej ner till
undervåningen och  börja städa.


Kisses and hugs


Godnatt

Kvällen har väl sett ut så här: tv dator tv dator, aa ni vet. Nu sitter jag framför tvn med något andra världskriget program framför mig, inte för jag kollar så mycket men det är ju en annan sak.
Jag tror jag ska sova snart, är sjukt trött och känner mej febrig och har ont i huvet, kan det bero på att jag har suttit framför en skärm hela dagen?

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mej i sängen och kolla lite på tv kanske? Ännu en skärm att stirra på, detta kan inte vara bra. Ne det kanske får bli en tidning istället.

God natt

Bild från fotoakuten.se ;)

The american dream

Här sitter jag med min bärbara dator i knätt och väntar på att The hills ska börja igen. Jag blir jämt så typ jätte avungsjuk när jag kollar på det liksom, Laurens kläder och allt att bo som de gör och allt är inte en dröm. Det är lätt min "american dream", för de som inte vet vad det är så va det något vi pratade om på engelskan för inte så länge sen, det är liksom som världens dröm.

Det bästa med mtv och the hills är att man kan kolla på nått program på www.mtv.se. Där kommer jag tillbringa mycket tid framöver eftersom det va jätte länge sen innan idag jag såg programet,

men nu börjar det igen

Hugs


Veckans

Jag har bestämt mig för att köra veckans bästa/sämsta men troligtviss kommer det inte komma varje vecka men det är ju en annan sak haha



1. Ny dator, alltså hur skönt är det inte att ha en snabb dator, min förra dator va sjukt gammal så man knappt kunde skriva något på den men nu har jag en ny, (bilder kommer).

2. Lucia, förra året vare en i nian som förstörde Lucia genom att sjunga jätte falskt, därför ville vårann musiklärare inte ha ett luciatåg igen eftersom han kände sig sviken eller nått, vilket är ganska förståligt kanske. Men vi vart såklart ledsna, hallå liksom lucia är en tradition och sen vi började i sexan har niorna ståt för det och just när vi börjar nian så ska det inte vara nått. Men en lärare på vårann skola ville hålla traditionen vid liv så nu har hon fixat så det blir ett luciatåg. Den som blir lucia får vi veta på måndag.

3. Snön, äntligen har det kommit snö som ligger kvar på marken, förut har det ju bara kommit snö här i linköping som har försvunnit men nu har det iaf legat kvar i ett eller äre två dygn. Jag är glad nu kan väl snön få ligga kvar till nyår sen kan det bli vår igen.




1. Mensvärk, herre gud asså varför ska mensverk finnas fy alltså. Man kan typ inte göra något för det gör så jävla ont. Det suger, några dagar i månaden skulle jag gärna kunna vara kille.

2. Anna åkte ur idol, nej nej nej varför hon va ju skit duktig. Men ärligt talat tycker jag att ingen av dem skulle åkt ut igår alla har sån sjuk talang så det inte är sant. Om inte Anna får skivkontrakt vet jag inte vad jag gör.

3. Läxor, mina dagar ser ungefär ut å här, plugg plugg plugg. Jag hinner inte med nått annat antingen är det no uppsats, eller so uppsats eller kanske tillochmed spanska prov. Man orkar inte, jag vill bara bytta skola nu men hallå lite meningslöst i nian liksom, äsch jag får väl ta och bitta ihop och hoppas jag klara det.

Dagens låt

Äntligen klar med spanskan, nu måste jag sova men först dagens låt, som jag har typ knarkat ;)


God natt snyggingar

Nytt

Äntligen, äntligen äntligen, jag skulle kunna skriva hur många äntligen som helst för nu har jag äntligen köpt en ny dator jag är så himla glad, hittade en riktigt bra på rea också. Det blev en Sony Vaio skit snygg och jätte snabb, plus att det är typ världens största skärm också haha.

Iaf, datorn var väl behövlig och nu kanske det blir lite mer blogg inlägg men jag lovar inget våra lärare trycker ju i oss läxor just nu.

Nu måste jag göra spanska, kul eller inte

Pussar

Low low low

Hej,
Visst är jag duktig på att uppdatera?? Haha men det är så himla mycket nu, som vanligt. Plugg varje dag fram till typ tolv och då orkar man verkligen inte skriva nått. Och så gymnasieval med en massa öppethus hitt och ditt. Det lutar väl åt katedral just nu iallafall.

Jag är redan trött på min design, förlåt storasyster den är jätte fin men allt är så svart, jag känner mej inte så jag vill ha mer ljusare färger, blir väl kanske en ny design snart, när jag har tid vilket väl inte kommer hända på ett tag.

Idag har mitt internet legat nere hela dagen, asså det är då man fattar att man typ är beroende, så jag, min syster och min brorsa byggde lego, asså helt stört vi kom på det och det va ju jätte kul när man va liten så vi började bygga, fast det blev ganska lång tråkigt efter ett tag. Men det kändes ungefär som man var ett barn på nytt..

Nu måste jag hoppas in i duschen,          Pussar

 


Shopping runda..

Bara för att Vendela sa att jag inte uppdaterade så ofta så får jag väl skriva lite.

Idag var det skola som vanligt, kul faktiskt. Sen stack jagoch Celeste till stan, jag köpt mjukisbyxor och skor precis det jag behövde. Skönt att jag för en gångs skulle köpte saker jag behöver. Fattar inte varför man köper onödiga saker och saker man ångrar att man köpte är nog det värsta som finns. För nått år sen köpte jag en blus med döskallar på, när det typ va inne att ha döskallar, inget för mej precis det slutade med att jag gav bort den till min syster eftersom jag aldrig hade använt den.

Nu ska jag plugga spanska,
puss <3

8an värsta året?

Folk säger att åttan är värsta året men in my ass att det är, nian är så himla mycket värre, igenomsnitt 2 uppsatser per vecka och 2 prov per vecka ungefär, de fattar verkligen inte att vi inte orkar, iallafall inte jag. Just nu är jag så trött på skolan så jag bara har lust att lägga mej i sängen och gråtta. I so har vi två uppsatser igång samtidigt, prov och gud vet vad. Jag orkar inte mer, man orkar inte sitta uppe till tolv varje kväll för att sen gå up vid sex för att hinna i tid till skolan, sen måste man hänge med på lektionerna och åka hem och fortsätta plugga. Räcker det inte med att hela höstlovet blev förstört?

Gud förlåt va bara tvungen att få ur mej det, men jag är så trött och tjurig, den här dagen har inte varit lätt..

Nu måste jag så klart fortsätta med mitt pluggande som ni kanske förstår än har jag långt kvar tills jag är färdig med min so..

kram
Evelina

Jag sprider länkar

Hej, Studiedag idag då, kan man lungt säga att det blev har pluggat hela dagen ungefär men mycket längre käns det inte som jag har kommit på mitt so arbete.

Jag fastnade på idol sajten förut, man kan vinna biljeter till finalen tror jag det va tryck bara på detta så kan ni med vinna:

Ni behöver verkligen inte gilla johan för att trycka där, men det skulle vara jätte snällt om ni gjorde.

Puss <3

Jag och min blandade musik smak..

Hej, jag kan ärligt säga att jag har en sjuk blandning av musik, jag tycker ungefär allt är bra. Jag älskar tokio hotel, lil wayne, johan palm och coldplay. Det är bara lite av det jag gillar. Hur konstig är det inte att gilla hip hop och tokio hotel (som klassas som typ rock) samtidigt, hallå hur många gör det? Jag är en av dem och det är jag glad över för va tråkigt det skulle vara om man bara lyssnade på en musikgenger, tycker jag iallafall.

Tänkte länka lite musik så ni kan lyssna på (det är bara klicka på den ni vill lyssna på):
http://www.myspace.com/anoyadb
http://tokiohotel.pop24.de/tokiohotel2/index2_en.php
http://www.braddoggett.com/
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.699793&amp;renderingdepartment=2.4189

Den första länken fick jag av en på lunarstorm när jag var inne, han ville att jag skulle skicka ett lajv med den, men jag skrev den häristället, han var faktiskt riktigt bra :)

/Evelina

Barndomen varar aldrig förevigt

Igår innan  jag skulle sova va jag inne på vårat föråd, och gissa vad jag hittade, en himla massa kalle anka och bamse tidningar, varför ska man igentligen växa ifrån dem? Visst de kanske inte är lika bra längre men kalle anka tidningar är bara en sak, alla barbie dockor och alla vanliga dockor som ens föräldrar har lagt ut tusentals kronor på ligger bara och skräpar. Jag kommer ihåg den tiden då man lekte med barbie dockor varje dag och sen la sej i samma säng som min brorsa och "läste" bamse och kalle tidningar. Man låg där och kollade sen så frågade min brorsa om jag var klar, ne jag har bara några bilder kvar, man kollade på bilderna och man läste inget. Jag önskar att man kunde vara barn för evigt eller åt minstånde inte växa ifrån allt, jag säger inte att jag tycker det är kul att leka med barbie dockor eller läsa serietidnngar, men tänk va skönt ändå om alla var kvar där. Bara att man mognar mera.

Idag ska jag iaf åka gokart med familjen det kommer bli såå kul, sen måste jag plugga men, varför ska man behöva plugga på lov? Usch

/Evelina


Välkommen till min nya blogg!

Hej på er, nu har jag skaffat en ny blogg, äntligen. Anledningen till att jag bytte blogg (från evelinagustava.blogg.se)var huvudsakligen eftersom jag hade tröttnat på mitt namn, evelinagustava lätt för tråkigt, dock var det väl mer personligt än nocciola men jag gillar det. Nocciola betyder hasselnöt på italienska.

I min nya blogg kommer jag i första hand blogga om vad jag tycker och inte om vad jag har gjort. Jag vill bevisa att man inte behöver vara den där inne tjejen som bor på stureplan och "pappa betalar" allt. Jag är en helt vanlig tjej som bor i linköping och får mina saker genom att betala dem själv, med mina egna pengar som jag får genom mitt barnbidrag och min lön som jag tjänar ihop genom att städa. För mej skulle inte mamma och pappa vara något alternativ när jag vill ha något, om de skulle köpa varje sak till mej skulle jag känna som att jag utnytjade dem. Jag säger inte att jag inte skulle vilja ha den där super snygga, nya D&G klänningen eller den där läckra prada väskan, jag säger bara att om jag skulle köpa den skulle det vara för mina egna pengar, pengar som jag har tjänat ihop på eget sätt.

I min blogg kommer saker som "dagens outfit" och "dagens låt" förekomma ibland. Jag kommer berätta mycket om mitt liv och min vardag men jag kommer aldrig berätta allt, vissa saker håller jag för mej själv. Nu kanske det låter som jag inte kommer skriva om alls mycket i min blogg men tro mej det kommer komma en hel del. Jag bloggar inte för att bli känd och det är inte det jag vill, jag bloggar för jag tycker det är kul. Jag vill inte känna presen att jag måste skriva 20 inlägg per dag minst för att vara kvar på top listan, vissa dagar kanske det kommer flera inlägg och vissa inga.

Angående min svarta design, jag är ingen "svart" människa alls, förknippa mej inte med en dyster person för det är rena motsatsen till vad jag är, jag är en glad person som gillar livet, men klart som tusan att jag också kan ha mina dåliga dagar och tycka att livet är skit, men vem har inte det?

Jag hoppas ni kommer läsa min blogg men glöm inte kommentera ;)

/Evelina


RSS 2.0