Paper planes

-Har precis ätit världens godaste mat
-Jag har också satt på vattnet i bubbelbadet
-Tänkte stänga ner datorn för kvällen
-Kanske hälla upp en skål chips, även om jag kommer spy då så mätt jag är!
-Sedan är det verkligen sängen som gäller, så trött som jag är!

I morgon slutar jag klockan ett då ska jag städa, få påsklov och sedan klockan sju: HOCKEY!


Tröttheten tar över

I dag borde ha varit en dag då det är förbjudet att ens rulla ur sängen! Tror inte jag har varit så här trött som jag är i dag på mycket länge. Misstänker att det är sommartiden som börjar dra sig in i min hjärna! Sedan så vart det ju ganska sent och energikrävande kväll i går med! Men det var helt klart värt det! Snart ska jag och pappa åka och handla mat, får se om jag kan motstå godissuget, inte speciellt troligt!

Föresten så blir det hockey i morgon igen, jag älskar mitt liv just nu! 

Vinst ♥ LHC

Sa jag inte att LHC skulle spöa skiten ur Frölunda? Vem hade så rätt, jag är bäst!
Haha nu börjar jag låta som en jäkla fjortisblogg, The one and only, the best! Men jag måste bara säga att det var sånt tryck i hallen, så kämparglädje och sådan match! LHC är verkligen värda vinsten! Nu väntar Dif (Djurgården) på torsdag, peppar!

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, matchen tog verkligen på krafterna!

LHC ♥ ♥ ♥

Sitter just nu och peppar för LHC-Frölunda som börjar
om exakt en timme och 18 minuter! Pappa och jag
ska åka in till cloetta center, där ska vi som sagt se
LHC spöa skiten ur Frölunda! Återstår bara två saker att säga:

1. Heja, Heja, Heja klubben, LHC är dem bästa!

2. Alla luktar fisk, alla luktar fisk, alla luktar fisk i Göteborg!

(Ta nummer två med en nypa salt)


tisdag

I går orkade jag inte ens packa upp datorn när jag kom till pappa. Men nu har jag precis kommit hem, cyklat faktiskt, jag har som vanligt lång håltimme och tänkte därför plugga lite här hemma eftersom jag inte får något gjort i skolan... Sedan i kväll ska jag på LHC-Frölunda i cloetta center, jag fick ta och lov byta mitt utvecklingssamtal!
Nae, nu ska jag skriva engelska bokpresentation!

Träning

I dag jar jag hunnit med massor av saker, jag har gjort våfflor, simmat 2 km, sett LHC vinna över frölunda, cyklat och mycket mer. Dagen har som de andra dagarna denna vecka varit jättebra! Finns dock ett minus: på tisdag spelar LHC kvalmatch 7 och alltså avgörande matchen om de kommer till semi eller inte, men exakt när matchen börjar i cloetta center börjar mitt utvecklingssamtal, inte kul alls!

Nu till något helt annat:
Jag har länge funderat på att ha en "tränings-kategori". I den skulle jag då skriva lite allt möjligt om träning och hälsa. Jag tror att det skulle passa mig mycket bra att ha just en sådan kategori eftersom jag har så länge jag minns varit intresserad av just sport, träning och hälsa. Så inom en snar framtid (om någon dag) kommer det nog upp en ny kategori i bloggen!


(bild härifrån)


God morgon

I dag är det sommartid, äntligen!

Jag vaknade klockan 07.30, trodde jag, men det visade sig sedan att klockan var hela 08.30, jag hade glömt bort att vi fick sommartid i natt. Inte gör det mig något att jag förlorade en timma, hundarna var ju hungriga i alla fall så det var bara att dra sig ur sängen och ge dem mat och ta ut dem! Så nu har jag varit vaken i snart två timmar redan, medans många fortfarande ligger och "trynsover" och kanske snart vaknar upp bakfulla!

Nej nu ska jag läsa lite i min engelska bok sedan ska jag försöka ragga upp någon som har lust att åka till simhallen och simma några kilometer!


What I thought was a dream

har precis kommit in från en kort runda med hundarna. Gick en jättelång förut så jag kände att det fick räcka. Och om man vill ha med sig min bror ut så är det bara korta rundor som gäller ungefär! I övrigt så väntar jag på att klockan ska bli någonstans runt sju för då ska jag nämligen gå till affären och möta upp min syster och hennes kille. Sedan ska vi hem och göra hemmagjord pizza! MUMS..

Bjuder på en bild på pajen jag gjorde för ungefär två veckor sedan!


våren är här?



Kan man säga att våren är här när man går ut genom dörren och möts av snödroppar?
Det var just det jag gjorde när jag skulle ut på baksidan av huset med mina hundar. Jag blev så glad så jag sprang rakt in igen och hämtade kameran. Resultatet av bilderna var kanske inte det bästa men jag blev så upprymd att jag knappt kunde stå stilla, inte direkt lätt att ta kort då! Nu längtar jag tills det kommer så många att man kan plocka en hederlig bukett med dessa härliga vårtecken!


Härlig dag!

Vilken underbar dag det har varit i dag, allt har verkligen varit så himla bra!

1. LHC vann mot frölunda nyss och därför står det 3-2 i matcher (till frölunda dock) men annars hade ju det varit kört! Nu taggar jag matchen på söndag i Göteborg!

2. Jag träffade Cassandra i dag som jag inte träffat sen någon gång tidigt i höstas. Vi fikade, pratade och hade det jättemysigt!

3. Har hunnit med massor i dag som jag har skjutit upp för länge, känns super härligt!

4. Sen har vi ju alla små guldkanter i hörnet; hamburgare till lunch, grymt härliga människor i min vardag, lärde mig massor teckenspråk och så himla mycket mer!


Jag tror inte att jag behöver säga att jag älskar denna dag!

Good morning!

God morgon,
Jag är redan uppe och pigg, det måste vara något konstigt med mig! Men i natt har jag sovit jättegott så det kan ju spela roll i det hela! Nog med det, här sitter jag framför tv:n och på vakna med the voice, till sällskap har jag en kopp kaffe och en stor tallrik med yougurt, det ändå jag kan äta nu ungefär!

Nu vaknade en vovve som är hungrig, bäst att ge henne mat och gå en sväng!
hörs senare


sometimes

Tjabbelllabbila! Sitter just nu och väntar på att mitt kaffe ska svalna! Hoppas på att få lite energi av det, har nämligen inte ätit något i dag (okej där ljög jag, en liten stektfisk i skolan) så min energi-nivå är inte direkt så hög! Och nej jag bantar verkligen inte det är så att jag var ju hos tandläkaren i går och spände tandställningen och i dag värker det som tusan i tänderna! Snart ska jag ut och gå en kort foto-promenad, eller jag hoppas att den blir kort i alla fall.. Har en uppgift i "foto", mitt estetiskaval, som jag måste göra klart i dag! Sedan har jag massor saker att göra, datorkunskapen ska finslipas och skickas in, danslektion med Rettan som ledare och mycket mer. Kanske är bäst att jag sätter i gång på en gång! Men först ska kaffet drickas upp!


jag just nu med kameran i handen!

tisdag

En helt underbar dag har det varit hittils. Jag är redan hemma, för ungefär en timma och en kvart sen faktiskt! Jag ska nämligen till tandläkaren klockan tre och vi har håltimme mellan tjugo över tolv och halv tre. Men som sagt eftersom jag ska till tandläkaren hinner jag inte gå på den sista lektionen så jag gick hem efter att vi ätit lite lunch, och då menar jag verkligen att jag gick hem, ingen buss eller bil! Det är nästan exakt fyra kilometer mellan mig och min skola så det var ju inte direkt någon jättelång sträcka men men!

Nu ska jag dricka något, borsta tänderna och sedan gå till bussen om en stund!


gammal bild!

h*lvete!

är så jäkla arg, ska stänga ner datorn innan den får bli offret för min ilska! (LHC förlorade)

monday, monday

sitter just nu med en hemmagjord latte, så himla gott! Slutade tidigare än vad jag trott i dag, vi hade nämligen ingen svenska heller! Så jag va hemma redan kvart i två ungefär! Så jag har redan hunnit plugga lite spanska. Nu försöker jag med hjälp av latten få i mig lite extra energi så att jag orkar gå på en promenad, tyvärr börjar vädret bli lite sämre än vad det har varit tidigare i dag men det är fortfarande ungefär 5 plusgrader!

Nu ska jag ge mina hundar mat och sen får det bli en promenad!

In school

Sitter just nu i skolan och har haft håltimme i ungefär en timma. Ska snart dra mig från datorn och ha spanska, inte så kul men men!

I dag går jag bara i skolan till klockan två eftersom vår företagsekonomi är inställd! Väl hemma ska jag väl plugga lite sen tror jag banne mig att det får bli en promenad i det fina vädret tillsammans med min vovve!

(bild härifrån)


All I Ever Wanted

Har precis duschat, borstat tänderna och sådant så nu är det bara sängen som saknas! Men den får vänta en stund, känns inte direkt så lockande eftersom jag vet att jag måste läsa min engelska bok och den kommer verkligen ligga och dra sig till mig, inte vad jag har lust med direkt!
Istället sitter jag och pratar med Celeste på msn, känns ganska uttjatande att skriva att jag saknar henne så mycket, men det är sanningen och den ska man väl skriva. Så nu kommer det en gång till: Jag saknar ihjäl mig efter en underbar Celeste ♥


evelina kan inte vara seriös på kort men det står en jäkligt snygg brud i bakgrunden!

Tokio Hotel konserten

Nu kommer bilderna från konserten (dock inte alla för då skulle inlägget vara kilometer-långt, vilket det i och för sig redan är)

Jag och Isabell på hotellet innan vi skulle till globen

Isabell utanför globen

Jag utanför globen

Isabell utanför globen igen

Andreas Carlsson stod framför oss (cooolingar hihi)

Konserten börjar

Början av konserten

När Tom kom ut på scenen (dålig bild)

Scenen


Resten av bilderna är under konserten, helt underbart!


söndag

Hej,
sitter just nu med ett glas vatten och inbillar mig att jag ska ha lättare att andas då. Jag är nämligen så förkyld att jag får svårt att andas, tror inte att det har hänt mig förut, i så fall var det länge sen men det är i alla fall riktigt läskigt!

Eftersom jag är förkyld och allt sådant tänker jag vara inne och plugga i dag, tv:n kanske också får göra mig sällskap! För övrigt så kommer jag ihåg att jag lovat att lägga ut konsertbilder och de kommer senare under dagen!


Linköping HC

Har precis satt mig vid datorn efter en grym ishockey match! LHC vann mot frölunda, så nu står det 1-1 i matcher, härligt!

I dag har jag hunnit med massor saker, så som: två promenader, handla, träna osv. Dagen har verkligen varit super, beror nog en hel del på vädret som har varit fabulous!

Förövrigt så har jag inte hunnit kolla igenom konsertbilderna än, jag har knappt suttit vid datorn i dag, att vara utomhus lockade en aning mer! Men jag lovar att de kommer i morgon!
Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och läsa på en engelska bok som jag inte har börjat med och den ska vara utläst om typ en och en halv vecka tror jag!


Helt underbart

Alldeles för fint väder för att sitta och häcka vid datorn! Närmare tio plusgrader, sol och helt underbart!

I dag har jag hunnit med:
- Pluggat på spanska provet
- Ätit en sjukt god frukost
- Varit ute i bara tröja (skulle hämta tidningen men ändå)

I dag ska jag hinna med:
- Vara ute hela dagen
- Träffa någon vän
- Göra lite på datorkunskapen
- Baka något?
- Försöka lägga ut konsertbilderna

PUSS


Bilder från Stockholm...

Här under kommer en himla massa bilder från Stockholm med klassen. De andra bilderna jag har lagt ut hittar ni här!
Enjoy!




Bild 1: En dundersöt Rama innan guidad tur på gamla stan
Bild 2: Utsikt från Riksdagen
Bild 3: Plenisalen i Riksdagen
Bild 4: Östergötlands gamla landskapssköld
Bild 5: Alla var lite trötta efter dagen! På väg tillbaka i bussen (Fanny)
Bild 6: Alla var lite trötta efter dagen! På väg tillbaka i bussen (Jag)
Bild 7: Alla var lite trötta efter dagen! På väg tillbaka i bussen (Jag och Rettan)
Bild 8: Alla var lite trötta efter dagen! På väg tillbaka i bussen (en för ful bild på mig, därför är den mindre än alla andra)


fredagsmys..

I dag var det spanskaföreläsning på Linköpings universitet. Inte direkt som jag hade tänkt mig, men helt okej ändå! När jag är på såna saker så blir jag så grymt sugen att satsa på spanskan så jag ska försöka plugga som tusan till provet nästa vecka. Blev faktiskt pepp på det nu. Men i dag är det fredag och om man inte måste plugga på en fredag så tycker jag att man inte ska det! Alltså får spanskan vänta tills i morgon, eller kanske övermorgon?

I kväll ska jag bara vara hemma vilket jag är mer pepp på en vanligt! Får se om jag träffar lite folk (mina barndomsvänner) senare i kväll, vi bor typ grannar alla så det är ganska lätt att ses!

Tänkte faktiskt slänga in bilderna från stockholm med klassen nu (eller snart), men de får komma i ett separat inlägg!


snabbis..

Jag vet att jag skrev att resten av bilderna från Stockholm (resan med klassen) skulle komma upp på bloggen i dag men jag orkar verkligen inte!
Ska skriva ut mitt företagsarbete nu, smsa rettan och sen ska jag banne mig sova, är sjukt trött!

Bildbomb

Yees Isabell , när jag skrev bilderna från stockholm så tänker jag även på våran stockholmsresa, hihi! Men det får bli i ett annat inlägg, det är så himla många så jag måste välja ut några, det är därför de inte har kommit upp än! Men nu en bildbomb från i måndags och stockholmsresan med klassen:



Bild 1: En trött Evelina på bussen på väg till Stockholm ungefär klockan halv åtta
Bild 2: En Bamse kram från Rama
Bild 3: Rettan med sin bästa vän!
Bild 4: En glad Angelica
Bild 5: En glad Fanny
Bild 6: Sara, Frida, Erika och Pernillas hår

Mer bilder och vad vi gjorde i Stockholm kommer i morgon, nu ska jag fixa i ordning mig och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite!
Puss och Sov gott ♥

keep on walking

Pappa gick och la sig i soffan för att vila så då tänkte jag att jag kanske skulle passa på att skaffa mig lite extra energi och orka kolla lite på spanska glosorna. Jag somnade medans pappa gick ner och jobbade lite, kanske inte så bra eftersom jag blir så trött och seg på eftermiddagen om jag somnar efter skolan men på kvällen är jag pigg som en galen hund!


Dagens humör:
Glad

Dagens mående: Bra, lite ont i huvudet baea

Dagens borde: Plugga på spanska glosor, jag vill ju ha G på provet nästa vecka!

Dagens frisyr: Tofs

Dagens smink: mascara, ögonbrynspenna

Dagens klädsel: jeans-leggins och randig tröja

Dagens planer: Åka och handla mat, plugga lite spanska och slappa

Dagens materiella vill ha: vår-kläder

Dagens beroende: inget direkt, kaffe kanske? Men försöker dra ner!

Dagens tråkigaste: att komma ner för trappan trött som tusan och ser att det öser ner snö från himlen!

Dagens längtan:
Efter min underbara vän i USA såklart!

Dagens superlängtan: Sommaren och dagen Celeste kommer hem

Dagens tidning: Corren som vanligt, börjar alltid morgonen med att läsa den!

Dagens låt: Keep on walking - Salem Al Fakir ♥♥♥♥♥♥


onsdag

I måndags var vi i stockholm med klassen vilket var grymt kul! I går hade jag sprängande huvudvärk ungefär hela dagen, vilket inte alls var kul. Och där har ni förklaringen till att jag icke har uppdaterat sedan i söndags!

I dag har jag som vanligt varit i skolan, slutade klockan 12.20, helt underbart! Sedan dess har jag hunnit äta konstig köttfärssås med oliver i (jag hatar oliver), gått en promenad med pappi och kollat sommarjobb! Ganska okej faktiskt, ska snart skicka in feriearbete till kommunen så får vi se hur det går!

Men nu ska jag kolla igenom vad vi har till spanska provet nästa vecka, eftersom jag är sämst i spanska så måste jag nog börja råplugga nu om jag ska ha en chans att få ett G!

(Bilder från stockholm kommer någon gång)

C♥



Några bilder från promenaden i dag! Kanske inte världens bästa, eller definitivt inte världens bästa, inte ens Linköpings bästa! Solen gjorde att ljuset blev konstigt och motljus osv. Fotonördar vet, inte för att jag är en men jag tycker det är sjukt kul att fota och önskar att jag hade en egen systemis så jag slapp låna mammas hela tiden, men det funkar ju det också.

Just nu sitter jag och skriver med världens mest underbara person som lever livet i USA! Saknar henne så grymt mycket, men vi har precis konstaterat att det inte är alls lång tid kvar tills hon kommer hem!

Nae va nu måste jag ta tag i matten igen, men först ska jag fixa mig en kopp te!

tar en paus nu..


tänkte ta en paus från matte pluggandet nu och gå ut på en promenad! Efter att ha suttit och vridit på en uppgift för länge och sen förstå att den egentligen inte är alls svår blir man lite energilös vill jag lova!

Kameran kanske följer med ut!


söndag

God morgon! Eller jag har varit uppe sen halv tio ungefär, så det är väl inte direkt morgon.. Har redan hunnit kolla på nyhetsmorgon och en film. Det medans många sova, jag älskar att gå upp tidigt för då hinner man med mycket mer! Visserligen har jag bara kollat på tv hela morgonen men om jag skulle gjort det nu i stället skulle jag "börja dagen" klockan tre ungefär, då är ju hela dagen så gott som borta!

I går kväll bakade jag ju som sagt paj, hur god som helst blev den och inte svår alls. Jag hittade receptet på en matblogg som heter kryddburken. Jag hittade den i torsdags tror jag det var och jag blev helt kär. Jag är faktiskt ganska intresserad av mat och ville när jag var yngre bli kock! Pajen blev som sagt god och mamma och jag mumsade på den under melodifestivalen. Jag tycker att Anna var en värdig vinnare men jag tror att det skulle gått bättre för Darin eller Salem i Europa, men men nothing to do about that!

Nu ska jag försöka plugga lite matte eftersom vi har gemensamt prov i det på tisdag, alltså alla ettor på hela folkungaskolan. Jag har missat en hel del så jag ligger efter i matten känns det som. Ingen match för mig, jag älskar matte, ni måste tro att jag är konstig men det är sant! Sen efter det ska jag ta en promenad och kanske plugga lite spanska eftersom jag suger på det!


bild från september eller nått och jag var blond!

hemma från stan..

jag som bara hade tänkt att kolla lite grejer på stan kom hem med en jacka, pjamas byxor och solglasögon! Lyckat måste jag säga, men det var faktiskt riktigt snygga och helt okej pris!

Just nu håller jag på att göra paj! Den kommer ta ungefär två timmar att göra så det är ett tag kvar! Men jag tror att den kommer bli mycket god! Ska fortsätta med den nu! puss

lördag

I går följde Ida med mig hem efter skolan, vi drog senare ut till Ljungsbro för lite chill kväll. Riktigt nice måste jag säga!

I dag ska jag troligtvis dra mig in till stan och kolla efter lite saker, vi ska ju till Stockholm på måndag med klassen så jag ska kolla om ett par skor jag hittade på hm i gallerian i Stockholm finns här i Linköping också. Annars ska jag försöka få med mig ett par hem på måndag. Sedan kanske det blir en fika eller nått.

Det är ju så härligt väder i dag också, väder-bloggen is back, haha! Nämen sol och plusgrader, jag tror allt att det får bli en långpromenad med vovvarna i dag med!


slänger in två bilder på hundarna, Wilma på bild ett och Hemlis på bild två!

3000 ord!



Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord. Så här över har ni 3000 ord som förklarar varför jag älskar snö. För att göra det lite enklare skulle jag kunna säga  bara ett ord: HeltJäklaSjukligtVackert!

Tillbaka till verkligheten. Juste precis nu när jag skriver detta är det klarblå himmel, sol och 3,6 grader ute! Är det inte underbart? Och ja jag vet nu kommer ni tänka: vadå dubbelmoral? Nyss sa hon ju att hon älskar snö! And yes I did, allt om det där står förklarat, ni vet där jag länkade i inlägget förut!

Nu tycker jag att vi släpper allt snack om vädret eftersom detta faktiskt inte är någon väderblogg, även om man skulle kunna tro det på de senaste inläggen! Jag ska i alla fall återgå till min städning, hundarna har precis ätit mat så nu är det fritt fram för mig och min "älskade" dammsugare!


torsdag

har precis fixat mig en andra kopp te, har nämligen åkt hem från skolan eftersom jag mådde illa. Inte alls kul vill jag lova, men te hjälper lite i alla fall!

Jag har i alla fall hunnit med att skriva historiaprovet som jag pluggade på i går! Vi pratade även med våran företagsekonomi lärare och frågade om vi kunde skjuta upp inlämningen av våran uppgift, så nu bestämde han att vi får en vecka extra på oss vilket jag är oerhört tacksam över. Tack vare det kan jag lägga allt på vårat historia seminarium som jag och tre i min klass ska ha i morgon! Sen ska jag även försöka ta mig ut på en promenad, städa och sen ska jag försöka vila upp mig!

Men nu: Kolla Taxfree katalog, mamma och hennes sambo ska på kryssning i dag!


kaos..

Dagen kommer/har varit helt kaotisk! Har hur mycket inlämningar, prov och läxor som helst! Kommer uppdatera senare om "skolan är vår" and everything!

puss

god morgon

solen skiner, klarblå himmel, lång sovmorgon. Man skulle nästa kunna tro att det var sommar och att det helt underbara sommarlovet var här. Men så är det icke, det är inte ens nära, 9 mars är det i dag och snön ligger fortfarande som ett tjockt fluffigt täcke över marken. Men ändå har jag vår/sommar känslor, jag är helt säker på att det är tack vare solen. Jag mår så mycket bättre när det är sol ute, även om det är meterdjup snö; jag älskar snö och har alltid gjort. Jag älskar långa vintrar med massor snö och många minusgrader. MEN 9 mars, då kan väl snön börja smälta, vilket den i och för sig har gjort, massor! Men det finns fortfarande så himla mycket snö kvar!

Nog om väder och vind, här pluggas det historia för fulla muggar. Eller det är i alla fall vad jag försöker inbilla mig. På ungefär en timme har jag lyckats läsa en sida i historia boken, vilket inte är okej med tanke på att jag har g-prov på torsdag och seminarium på fredag + en drös med andra läxor och prov! Skärpning nu va. Ska faktiskt helt ärligt plugga riktigt ordentligt nu för vid tolv ska jag ta bussen in till skolan och träffa Henrietta, där ska vi käka lite lunch och sen är det dags för nationella prov i engelska, speaking!


Slänger in en urgullig bild på min tretton-åring!


underbar måndag..

i dag har vädret varit helt underbart och jag har varit på toppenhumör tack vare det! Skolan var helt och hållet slapp, känns inte som vi gjorde något vetigt, förutom företagsekonomiprovet då. Eller egentligen kanske vi gjorde ganska mycket vettigt nu när jag tänker efter men jag var helt enkelt för hyper för att kunna koncentrera mig.

Just nu, eller ja precis innan jag började på detta inlägg så skriver jag till lite mer på en datorkunskapsuppgift som ska vara inne i kväll. Ska lämna in den nu tänkte jag, måste bara lägga till lite grejer.

På tal om datorkunskap så hade vi det första lektionen i morse, finns inget bättre sätt att börja en vecka på tycker jag. Man behöver liksom inte tänka så mycket under de lektionerna! Men i alla fall tillbaka till det jag ville få fram om datorkunskapen. Jag är helt klar med alla uppgifter och fick därför en extrauppgift. Jag fick börja göra en framsida till en tidning, hur kul som helst! Jag tror verkligen att mina individuella val kommer passa mig eftersom det handlar mycket om grafisk design och sådant! Måste jag säga att jag längtar?


bjuder på en bild på mig från kön till konserten! Resten av bilderna kommer i ett separat inlägg!


god natt...

dagen har helt och hållet gått åt till att plugga. Faktiskt ganska skönt eftersom man känner sig så duktig efteråt!

Nu ska jag packa mina saker till mamma eftersom jag ska åka till henne i morgon, har inte träffat henne på en och en halv vecka eftersom hon har varit i Egypten och sen har jag varit hos pappa. Sen när jag har packat färdigt ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det ta mig tusan sängen för min del!


Love & Death

Jag har pluggat företagsekonomi ungefär hela dagen. Ganska duktigt faktiskt men nu börjar det bli lite segt och så kanske jag borde ha kollat på betygskriterierna innan så skulle det nog varit mycket enklare! Jaja, gjort är gjort och jag har nog lärt mig mycket mer än om jag skulle kollat på betygskriterierna eftersom jag har läst om mycket mer än vad som står där! Snart ska pappa förhöra mig, jag har så svårt att själv se hur mycket jag kan, eftersom när jag läser om och om igen så låter det så självklart i huvudet!

Till något helt annat. Jag älskar verkligen vädret i dag, det har varit någon plusgrad och sol vilket betyder att snön har smällt lite, men det har ändå inte blivit översvämning! Jag och pappa var ute på promenad förut, första dagen på länge man faktiskt vill gå ut och gå!

Nu ska visst pappa förhöra mig!


hahah snygging!


Söndag

God morgon
Jag har varit vaken i ett par timmar nu, mycket skönt. Har bara gått och strosat runt i huset och fixat lite små grejer. Just nu sitter jag i alla fall och för över alla konsert bilder, kameraminnet är fullt så det är många! Några kommer nog komma upp på bloggen. Men först ska jag säkerhetskopiera dem och en massa saker, inte vill jag att dem ska försvinna!

Om en liten stund ska jag plugga företagsekonomi, riktigt intressant tycker jag så det ska väl inte bli någon match att plöja igenom de tre kapitelna (stavning?) vi har prov på i morgon.


Yesterday!


Konsert

Konserten var totally insane! Jag finner inga ord!

Berättar mer någon annan gång!

Snart är det dags...

Har de senaste timmarna sprungit fram och tillbaka, upp och ner i trapporna och haft panik över vad jag ska packa till Stockholm. För i morgon klockan 05.06 bär det av till Stockholm tillsammans med min underbara Isabell! Vi ska på Tokio Hotel konsert som ska bli så förjävligt kul, lääängtar!

Nu måste jag packa klart och göra allt annat som jag måste göra innan jag kan sova! Kommer inte bli många timmars sömn i natt!

Måste bara säga grattis till min underbara bebis vovve Hemlis, hon fyller nämligen hela fyra år i dag! Alltså är hon ingen bebis längre, men för mig är hon det! Slänger in en bild på henne med!


God morgon!

Klockan är nu 07.04 och jag sitter och dricker kaffe samtidigt som jag packar idrottsväskan lite halvt. Jag har idrott direkt på morgonen så jsg behöver inte sminka mig eller något vilket är grymt skönt.

I dag har jag tre timmars håltimme så jag tror att jag ska gå till biblioteket eller åka hem och plugga lite så man slipper det i kväll. Jag ska nämligen springa i kväll och kanske gå på ishockey, LHC-Skellefteå. Men det återstår att se om det blir något! Nu ska jag packa klart det sista i väskan, sätta på mig ett par mjukisbyxor över shortsen och sen dra mig ut till bussen.

ha en bra dag, puss

Pluggar med Isabell..


Egoo bomb + en grymt söt Isabell på översta bilden

Jag och Isabell sitter just nu hemma hos mig och pluggar. Det är så mycket roligare att plugga tillsammans med någon och så kan man hjälpa varandra! Synd bara att vi båda två älskar att prata och verkligen inte kan hålla käften, utan börjar prata om helt random saker och beter oss som barn..(Se sista bilden så förstår ni att det är svårt att plugga!)  Men det kanske är därför jag älskar henne så mycket?

Nu ska jag strax skriva en sista del på mitt hälsoprofilarbete, något som verkligen intresserar mig mycket!


RSS 2.0