Valborg

Valborg i dag, är sjukt opepp på allt, är trött och vill helst bara lägga mid i sängen och gråta. Nej så farligt är det inte, men pepp är nog det sista jag är.

Nu ska vi åka, tjingeling!

keep on walking

Har precis satt mig vid datorn, har pluggat matte fram tills nu.
Dagen har i alla fall varit bra, inget märkvärdigt direkt. Städade efter skolan och sedan dess har jag pluggat. Just nu sitter jag och väntar på att Isabell ska komma hit, vi ska ut på promenad i värmen. Sen ska jag äta grillat,  gå ut en stund till och sen ska jag nog kolla igenom matten en sista gång.
Men nu ska jag banne mig slappa tills Isabell kommer!

28e april 2010

Dagen började med nationellt prov i Engelska A, det var den skriftliga delen. Ämnet på provet var väldigt annorlunda, inget jag hade trott att det kunde ha varit. Vi skulle skriva ett "formal letter" till ett lägenhetsuthyrnings företag. Provet slutade 10.40, gick lite tidigare. Efter det började min nästan lektion halv två. Myste med lite folk i klassen under tiden. Slutade sedan 14.15, skönt!
När jag kom hem började jag direkt med en matematik uppgift som vi har till på fredag, då vi även har matte prov. Har pluggat det nästan enda tills nu och ska snart fortsätta.
Senare ska jag åka och handla, sen matte hela kvällen!


bild från universitetet i mars!

Back on track

Tjennixen!

Har inte suttit vid datorn på jag vet inte hur länge känns det som, senaste i lördags, okej inte så jättelänge! Det har hänt en massa saker så jag har inte ens hunnit sätta på datorn.

I lördags åkte jag ut till min systers jobb (där hon även bor), hon jobbar på ett stall utanför linköping. På kvällen myste vi och somnade ganska tidigt eftersom vi var sjukt trötta och amanda (min syster) skulle jobba dagen efter. På söndagen var jag och hjälpte Amanda i stallet hela dagen, fick rida en häst också, det var ungefär 2 år sedan jag red så det var kul! På kvällen när vi skulle åka hem till min mamma så missade vi bussen, men det fixade sig. Väl hemma så bastade vi!

I går var det skola som stod på schemat, en ganska lång dag i skolan men den gick snabbt. Hemma pluggade jag lite och umgicks med min pappa och hans tjej.

I dag gick vi i skolan mellan 08.10 - 15.50 så det var riktigt lång dag. Först hade vi idrott i simhallen, klädsim! Jag simmade dubbelt upp eftersom Rama som kom sent skulle fått simma ensam annars. Sedan hade jag foto, tre timmars hål, då åkte jag hem och städade mitt rum lite, sedan företagsekonomi. Och nu sitter jag här med massor av bullar i magen och målar naglarna!


Florida 2006!


Lördag

Har precis satt mig vid datorn, har också en trött hund brevid mig! Jag och min vovve följde Ida till bussen nyss. Mycket mysig kväl i går! Badade bubbelbad, pratade, åt pizza, tv och hade bara mysigt! Mycket värd kväll.

I dag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Men i kväll blire troligtvis grillning med klassen om jag inte åker till min syster, det återstår att se!


Ida

Ida är här, vi har precis badat bubbelbad och bara mysT som aldrig förr! Nu blire tv!

Reebok inspireras av balansbräda

Reebok har lanserat en ny sorts sko som är inspirerad av en balansbräda. Skon är lite rundad nertill och ska öka muskelaktiviteten. Att öka muskelaktiviteten betyder att man får ut mer av träningen. Jag är ingen expert på träningsmaterial etc. men jag tror att dessa skor skulle passa mig jättebra. Jag har själv en balansbräda hemma eftersom mina knän är väldigt svaga, vilket betyder att jag har väldigt svårt att springa på hårt underlag eftersom jag kan få jätteont i knäna. Balansbrädan stärker musklerna som stabiliserar upp knäna och medverkar till att man inte får lika mycket problem. Om nu skorna fungerar skulle jag kunna stabilisera upp mina knän medans jag promenerar osv. Vore inte det underbart? Frågan är bara om de är värda ca 1000 kr?



VS


(Skorna finns att köpa på bl.a stadium)


Torsdag

Jag har redan städat färdigt. Hur skönt som helst. Jag städar ju varje torsdag och självklart går jag i skolan enda tills klockan fyra på torsdagar, vilket resulterar i att jag inte brukar vara klar förens framemot sex-sju någongång. Men min spanska lärare har ställt in alla spanska lektioner på torsdagar fram till sommaren eftersom vi tydligen har haft för mycket spanska. Jag slutar därför redan klockan ett på torsdagarna framöver, har i vanliga fall två timmars hål innan spanska lektionen.. GÖTT att slippa det!

Dagen har i alla fall gåt snabbt, inte så konstigt med tanke på att vi endast hade tre lektioner. Jag trotsade min envisa förkylning och var med på idrotten, vilket jag inte borde ha gjort. Jag blev trött jättefort och mådde inte alls bra under passet. Kan ju inte direkt påstå att jag mår så jättebra nu heller.. Men gjort är gjort.


Onsdag

I dag har vi tidig dag så jag är redan hemma. Har inte hunnit med alls mycket sen jag kom hem, druckit kaffe och sedan placerat mig i sängen med datorn i knät. Ungefär det bara. I dag har jag varit sjukt trött, kanske beror på att jag blev väckt av att hemtelefonen ringde klockan fem i morse! Måste jag säga att jag blev förbannad? Det var i alla fall ett fax, men hallå vem faxar klockan fem på MORGONEN? Mamma försöker berätta att det kan bli fast, så faxet egentligen skickades i går, men jag tycker faxen kunde väntat lite längre, faktiskt!
Nae, nu känner jag hur det här börjar spåra ur.
Tjollahoppsan


i går kväll...

Kom på att jag nästan måste skriva om i går kväll. Träffade min underbara Diana, vi gick, satte oss ner, gick, satte oss osv. Sjukt mysigt, det går fan inte att inte vara glad med den bruden!

Men nu: Duschen Sen: Sängen... är dödens


Underbara, gammal bild från hennes bloooogggiiish

20e april 2010

Ännu en riktigt fin dag i dag måste jag säga! En helt underbar start på veckan! Dagen har flytit på som aldrig förr. Idrott som vi had teori och lite fysiskt på men jag vara bara med på teorin pga min förkylning. Sedan foto, framkallade några riktigt fina bilder. Sen kom Ida, hon räddade mitt tre timmars hål. Sedan företagsekonomi och sen slut! Och det skadade ju inte att jag var på super bra humör!

Nu har jag ingen aning om cad jag ska göra, skönt det ibland!

Riktigt fin dag..

Är hemma efter en riktigt bra skoldag! Hade många lektioner men sjukt kul mellan och på de. Nu sitter jag i alla fall i sängen hemma hos min mamma och funderar på vad jag ska hitta på i kväll. Jag vill verkligen gå ut och röra på fläsket, men att springa står inte skrivet på mitt schema eftersom jag är förkyld, hostar och är hes. Men kanske en promenad skulle sitta fint, fast det är knappt så jag orkar det med min näsa som inte vill andas ordentligt!

Tror faktiskt att det får bli en kopp te, blev grymt sugen nu!


slänger in en bild på mig, är totally osminkad i dag! Råå sexigt, eller inte!

I don´t think you know..


Sitter och snörvlar. Är mer förkyld i dag än vad jag var i går.. Tror inte grillkvällen var en så där jätte bra idé. Jag kände redan i går att jag inte mådde så bra så jag stannade inte så länge.
I dag har jag inget planerat. Skönt det i bland. Jag ska nog packa  till mamma, städa rummet lite kanske, gå en promenad om jag blir bättre.. Ska alltså bara ta det lungt, vilket är välbehövligt, jag vill bli frisk nuuu!
Ska nog trösta mig med något fullt av c-vitamin (eftersom det är bra när man är sjuk/för att inte bli sjuk) sen ska jag nog lyckas trycka i mig några fler bullar (har redan lyckats med fyra stycken, små).

Tjohhosan!

lördag

Mitt halsont som jag skrev om i torsdags utvecklades till ännu mer halsont, huvudvärk och förkylning! Så i går blev det ingen skola för mig, utan jag bodde framför tv:n.

I dag däremot är jag fortfarande förkyld och har huvudvärk lite till och från. Men jag har i alla fall hunnit med att åka till mamma och städa lite. Sen har jag små kikat på damernas innebandyfinal och lite elitserie handboll!
I kväll ska jag dra på mig varma kläder och ge mig ut på grillning med lite folk. Bara jag inte blir mer sjuk!

Sitter i skolan..

Har min två timmar håltimme, som vanligt varje torsdag. Har ont i halsen, och snart har jag spanska! Världens sämsta kombination...

happy days..

Har precis kommit hem från skolan. Sitter just nu med en kopp kaffe och försöker piggna till. Förstår inte varför jag blir så trött när jag kommer hem varje dag. Bara en stund innan i skolan kan jag vara jättepigg!
Dagen har i alla fall rullat på bra, många lektioner men en kort dag, det gillas! Nu väntar det en stor hög med läxor som ska göras (helst i dag). Sedan får jag se vad som hittas på.

Nu, hämta mer kaffe eftersom det precis tog slut. Efter det, PLUGGA! Bäst att hämta klädnyporna så ögonen håller sig uppe!



det går lika bra som vanligt att vara seriös!


vill skaka av utmattning..

Känner mig sjukt sugen på att springa så att benen blir helt döda, skakar av utmattning, så att jag knappt kan stå upp. Jag vill verkligen det just precis nu, men jag hinner inte. Eller jo där ljög jag, jag hinner; men hur fan ska jag kunna sova med den adrenalinen i kroppen?

Sprang senast i fredags, och då gick det inte bra på något sätt. Hade en förkylning i kroppen, det resulterade i lock för öronen och svårt att andas. Men nu är jag inte förkyld längre. Ska nog ta den där springturen i morgon! Slutar ju tidigt så det ska jag nog hinna med!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med pappa och hans tjej, sedan väntar sängen!


Försöker vara seriös, slutar ju som vanligt!

Massage

Sitter nu för andra gången i dag framför datorn och gör ett tappert försöka att plugga lite, sedan ska jag försöka hinna med att träna också! Bäst att sätta igång på direkten!

Men tänkte bara berätta att vi hade massage, jätte kul, men främst skönt. Det fick mig att fundera lite, kanske skulle man gå någon massagekurs eller något? Ae, det tåls att tänka på. Men det är nog främst prislappen på kurser och tiden som kommer spela roll!

Nu: PLUGGA!


tisdag

har precis kommit hem från skolan och utvecklingssamtal! Dagen har gått fort, endast tre lektioner.. Dock ett tre timmars hål innan sista lektionen. Gick då med Isabell på stan och myste. Väl på skolan = företagsekonomi och sedan direkt efter blev det utvecklingssamtal som gick bra!

Nu ska jag försöka plugga lite (orkar inte) sedan tjata lite mer på pappa!

Sommarjobb

Dagen slutade helt underbart! Öppnade mejlen och såg att jag fått sommarjobb på ett fritids! Är överglad just nu, måste lugna ner mig!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


gammal bild, men såhär glad är jag nu!

Älskade bror!

Grattis på födelsedagen älskade bror! 19 år i dag, det är helt sjukt hur snabbt tiden går!


JAG ÄLSKAR DIG ♥


söndag

I dag är det sista dagen på lovet, lite smått deprimerande men det ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till vardagen. I dag ska jag mest ta det lungt, kanske plugga lite och sen kommer min moster och hennes sambo hit och hämtar deras bil. De var nämligen här på middag i går så bilen har bott på våran gata i natt.

Nu ska jag snart försöka ta tag i lite läxor...


10e april 2010

Gårdagen spenderades till största del med Ida, mycket mysig dag! Vi strosade runt på stan i några timmar, fikade och tillslut hamnade vi hemma hos mig. När Ida hade åkt hem placerade jag, mamma och min bror oss i vårt utomhus bubbelbad! Kvällen slutade tillsammans med familjen i soffan och män som hatar kvinnor! 

I dag har jag planerat en riktig "hemmadag". Jag tycker att det känns som att jag inte gjort något vettigt alls på lovet. Så tänkte att det skulle bli en ändring på det nu. Tänkte försöka fixa i ordning i mitt rum, de som har varit hos mig vet att det ALLTID ser ut som ett bombnedslag... Jag hatar egentligen att ha det så, men av någon anledning slutar det alltid så! Jag ska även försöka göra lite små läxor som vi har till nästa vecka.


Bild från maj 2009


8e april 2010



Dagen har inte varit en slappis dag, kanske tur det eftersom det har blivit för många sådana nu under lovet. Även om jag gjort något hela dagen så har jag knappt hunnit med något känns det som! Fast det finns ju tid kvar på dagen att hitta på grejer! MEN sen har vi ju såklart den magiska timmen, klockan sju, då börjar hockeyn på tv!

Jag har i alla fall hunnit med detta:

- Klippt mig, det tog ungefär en timme och en kvart! Väldigt lång tid men Carro la i en inpackning som egentligen kostar 200 kr i mitt hår gratis! Så den tog lite tid och sen när det nästan var klart kom en fotograf som skulle fota till LKPG tidningen.. Lite scary så där, men det gick bra!

- Städat i lite mer än tre timmar! Måste jag säga att det blev väldigt rent?

- Tagit det lungt i ungefär en kvart. Vilket betyder att det är dags att slappa lite mer!

Kram


God morgon!

Klockan är lite över nio och jag är redan igång! Har jättemycket att göra i dag så det är bäst att vara uppe i tid! Jag ska även vara i stan klockan elva eftersom jag ska klippa mig hos Carro då!

Bäst att jag dricker upp mitt kaffe och fixar iordning mig så jag inte missar bussen!

Ny kategori!

Sådär, nu har jag fixat kategorin som jag pratade om för någon vecka sedan! Kategorin heter Träning och där kommer jag skriva om träning osv. Jag gör detta endast eftersom jag älskar ju sport, hälsa och träning!

Jag tränar endast eftersom jag tycker det är jätteroligt och så tycker jag att det är så skönt att träna! Alltså ska ni inte tro att jag tränar för att jag inte tycker om min kropp eller något liknande!

Hoppas att ni tycker det ska bli lika kul som jag med denna kategorin och så hoppas jag att det funkar, men det återstår ju att se!

Ha en bra kväll, själv ska jag vänta på att tredje perioden i ishockeyn, är ni förvånade? Heja LHC ♥


(Bild härifrån)

7e april 2010



Inte direkt världens snyggaste bild men det här är den 14 mars i år, det är alltså mindre än en månad sedan och nu är det ingen snö kvar, förutom där det var meterhöga snöhögar och inne i skogen! Är det inte underbart hur snabbt våren har kommit? Jag trodde ALDRIG att snön skulle hinna försvinna innan påsk!

Nog om det. Jag ska strax kladda på lite mascara (om jag orkar) sedan ska mamma och jag in till stan för att fixa med lite grejer! Jag hoppas på en fika också!



tisdag 6 april 2010

I går tog jag, mamma och hennes sambo en tur till Västervik där vi besökte lager 157. Plånboken fick ligga i kan jag säga. Kom hem med en hel drös av kläder! Väl hemma åkte vi nästan direkt igen till Cloetta Center, där vann LHC mot Djurgården, hur gött som helst!
En riktig kanon dag var det i går!

I dag ska jag in till stan och göra lite ärenden. Måste bl.a hitta present till min bror som fyller år på söndag! Men först ska jag kika runt lite på internet!


Påskafton

Eftersom det är självaste påskafton i dag har inte datorn varit prio ett. Har istället myst med familjen, eller ja pappa. Vi har gått en promenad, varit och småhandlat lite och sen har vi självklart kollat på hockey. Tyvärr gick inte hockeyn vår väg denna gång men hoppas verkligen LHC tar igen sig på måndag, då är det match här i Linköping och i nuläget ser det ut som det blir ännu en tripp ner till Cloetta Center! Nog om hockey, nu ska jag strax äta mat, det står grillat på schemat, entrecote, hemmagjord klyftpotatis och sås, MUMS!


Bjuder på en bild från spanskadagen på universitetet!


Långfredag

I går hade jag verkligen något att göra varje minut! Skolan slutade klockan ett, då åkte jag hem till mammi och städade fram till att klockan blev ungefär fyra eller något sådant. Sedan åkte jag hem och lagade mat, fixade iordning mig och sedan åkte jag in till cloetta center för att se LHC förlora mot Djurgården! Sedan hem och deppa ungefär! Det var min gårdag i korthet!

I dag ska jag träffa Isabell, vi ska gå på promenad i det vackra vädret! Sedan ska jag nog ta det lungt!
Hörs kanske senare ♥

RSS 2.0