31 maj / ny vecka

Hej,
Äntligen en ny vecka, förra veckan och veckan innan det var inte den bästa. Det är nämligen så att vi tog bort vår 13-åriga hund i söndags för en vecka sedan! Det är även därför jag inte har orkat ta kontakt eller vara så social både i verkligheten och här på internet.

Tillbaka till något lite roligare, som sagt är det måndag och ny vecka i dag. Jag tycker på något vis om måndagar eftersom det blir som en liten ny start! Dagen har varit lite upp och ner, men till största del har den varit bra! Började med en kort sovmorgon och slutade med företagsekonomi klockan tjugo över tre. Sedan dess har jag hunnit åka förbi hemma hos pappa, där stannade moppen och jag cyklade hem till mamma. Och nu sitter jag här med en skål skivad apelsin och ska ta tag i lite pluggande!

26 maj / anledning

Jag vet att jag är sjukt oaktiv på bloggen, det har sin förklaring. Orkar dock inte ta upp det nu, men det kommer kanske någon dag framöver eller inte. Har inte bestämt mig om jag vill skriva det eller inte. Men nog pratat om det.
Har precis skrivit ett inlägg i min Bebisissas blogg. Tycker faktiskt att ni borde läsa det. Ett riktigt mästerverk. Jag och isabell (bebisissa) ska i alla fall ut på promenad snart, galet skönt.
Men nu orkar jag inte skriva något mer, tänkte egentligen bara berätta att jag lever, men att bloggen INTE sätts i fokus på något sätt just nu!


Grattis

Grattis Henrietta Wolving! ♥♥


20 maj 2010

Hej,
Sitter just nu med ena ögat på tv:n och ena ögat på datorn. Har precis satt mig för att slappna av en stund, har inte fått så mycket sån tid i dag. Skolan slutade redan klockan ett, men jag har haft ganska mycket att göra. Städning, Åka till Norrköping och hämta mammas nya bil, ännu mer städning och gått och handlat med min syster.
Men nu ska jag slappa lite till sen måste jag nog kolla igenom matten lite, nationella prov i morgon!


19 maj / man in the mirror


Inte så bra bild direkt, men den får duga.

Sitter just nu och väntar på mat. Pasta Carbonara, mums. Annars så lyssnar jag på grym musik, pratar med mamma och chillar helt enkelt. Hatar ordet chilla egentligen..
Dagen har bjudit på lite av varje. Har inte gjort något speciellt förutom skolan, borde kolla igenom svenskan, men jag orkar inte. Ska nog njuta lite av vädret istället. Och självklart äta först av allt!
Puss

tisdag

Goddagens!
Sitter här ännu en gång med en fett skål godis framför mig och tänkte plugga. Tyvärr verkar det som att godiset kommer ta slut innan jag ens öppnat någon bok.
Dagen har varit upp och ner, har egentligen inte hänt så mycket. Kan ju kanske bero att vi endast har tre lektioner på tisdagar och går i skolan enda till fyra! Hej tre timmars hål. Slutade med företagsekonomi och åkte hem direkt. Har hunnit sitta ute i värmen en stund men nu är det hög tid för lite pluggande!

Måndag

Sitter med en fett godispåse och ett gäng skolböcker framför mig. Synd är bara att det är väldigt svårt att skaffa orken och ta tag i pluggandet. Får nog fixa en kopp kaffe, det hjälper alltid!
Dagen har varit mycket bra. Den började med att jag åkte till skolan och var där 8.10, väl där fick jag reda på att vår datorkunskap var inställd. Så jag hjälpte Angelica med hennes teckenspråk och så tog vi en promenad till ica. Där inhandlade vi energidryck och bullar. Dagen rullade sedan på med ett gäng sega men helt okej lektioner, en håltimma hos Ida på björkö osv.
Men nu är det faktiskt dags att ta tag i mitt pluggande. Alltså är jag redan på väg till kaffemaskinen!


Måndag

Sitter med en fett godispåse och ett gäng skolböcker framför mig. Synd är bara att det är väldigt svårt att skaffa orken och ta tag i pluggandet. Får nog fixa en kopp kaffe, det hjälper alltid!
Dagen har varit mycket bra. Den började med att jag åkte till skolan och var där 8.10, väl där fick jag reda på att vår datorkunskap var inställd. Så jag hjälpte Angelica med hennes teckenspråk och så tog vi en promenad till ica. Där inhandlade vi energidryck och bullar. Dagen rullade sedan på med ett gäng sega men helt okej lektioner, en håltimma hos Ida på björkö osv.
Men nu är det faktiskt dags att ta tag i mitt pluggande. Alltså är jag redan på väg till kaffemaskinen!


Mysigt..

Denna morgon har varit ganska så seg för min del. Kan bero på att jag gick och la mig rätt sent i går. Jag gick i alla fall upp klockan halv tio, satte mig framför tv:n med lite frukost. Myste lite framför nyhetsmorgon innan jag orkade flytta mig några meter till datorn. Och det är här jag har spenderat resten av morgonen. Har alltså inte gjort något vettigt alls. Men nu ska jag faktiskt sätta fart och få lite läxor gjorda, och få lite fart på dagen.

Gårdagen var i alla fall riktigt mysig. Jag var som sagt hos Ida, vi gick på promenad, pratade, solade, åt och bara tog det lungt. Vid sju ungefär tog jag tåget hem till Linköping, med sällskap av Ida. Väl hemma åt jag och sedan drog jag mig ut och spelade lite street-hockey och sedan pingis!

Nej, nu ska jag nog ta tag i mitt liv och stänga ner alla internet sidor och öppna skolböckerna. KUL...

gammal bild.


hemma hos ida

Sitter just nu hemma hos Ida, vi ska strax sätta oss och dricka lite kaffe, käka toast och bara ha det allmänt gött. Dagen har spenderats till 99% ute, helt underbart väder i Linköping, eller ja jag är ju i Mjölby men men. Vi har tagit en lång promenad runt i Mjölby och legat ute i solen och haft det sjukt underbart.
Men nu blire faktiskt kaffe och toast, mums!


Lördag

God morgon!
Har precis satt mig vid datorn efter att ha kollat på tv i någon timme.
Gårdagskvällen blev jättemysig. Jag åkte hem till Henrietta runt sju, där åt vi god mat och god tårta. Kollade på någon konstig film och hade det riktigt mysigt och roligt. Tack för kvällen!
I dag ska jag träffa Ida, vi ska åka hem till henne i mjölby och hitta på något. Kommer antagligen bli riktigt kul.

Bilder från i går kommer någon gång, ska bara få dem skickade till mig!

friday..

Tjenixxen.
Har precis satt mig framför datorn efter att ha kollat på tv hela morgonen. I dag händer det inget speciellt. Ska vara hemma hela dagen, förutom i kväll då jag ska på tjejkväll. Härligt mysigt. Har egentligen inte så mycket vettigt att skriva om, ska nog ge mig ut på en promenix, om det inte regnar fortfarande. Annars kanske löpbandet får stå till tjänst.


Goddagens

Sitter här framför datorn med ett stort glas saft. Har precis nyss kommit hem från mamma. Jag har städat där eftersom det är torsdag. Det känns som att jag har hunnit med massor i dag, vilket jag egentligen inte har. Jag har "bara" hunnit med detta:

- Gick upp för sent, klockan elva. Jag hatar att gå upp sent, men kroppen behövde tydligen sova med tanke på att jag alltid brukar vakna automatiskt vid nio tiden.
- Åt frukost, borstade tänderna osv.
- Åkte till mamma
- Väl hos mamma gjorde jag alla möjliga saker för att slippa städa.
- Vid tre tiden fick jag tack och lov lite ork att sätta igång. Städade i nästan två timmar.
- Åkte hem till pappa, och nu sitter jag här.

Och med tanke på att åka mellan mamma och pappa endast tar ungefär fem minuter så har jag verkligen dragit ut på allt jag gjort i dag, förutom städningen.
Nae nu ska jag duscha!

En idé..

Ni har säkert märkt att det har varit väldigt tomt i kategorin träning under en ganska lång tid. Anledningen till detta är att jag har varit sjuk och sedan förkyld. Nu när jag äntligen är bra igen har jag inte haft tid eller ork att ta tag i träningen.  Men jag tänkte börja med en ny sak under kategorin träning. Jag reagerar väldigt ofta på träningstips, hälsotips osv. det kan vara både bra eller dåliga reaktioner. Därför kommer jag varje vecka försöka hinna med att ha en ”åsikt om träning”.

Så tycker ni att idén verkar bra?


Onsdag

Goddagens!
Sitter här med en kopp kaffe och bara njuter. Dagen har varit hur skön som helst, började med matte nationella, sen hade vi engelska som vi fick sluta tidigare från. Sen slutade vi, klockan kvart över elva. Hur skönt som helst, blir nästan som en extra dag på det lilla "lovet" som kommer nu.
I dag ska jag bara njuta av att vara ledig och att jag inte behöver göra några läxor i dag! Hoppas på att det fina vädret håller i sig så kanske jag tar en liten promenad.
Puss


Godmorgon

Ska strax sätta mig på cykel och cykla halvvägs till skolan, stannar i ryd för lite idrott. På idrotten ska vi cykla 8km, min ben kommer vara trötta i kväll..
Hörs senare


Måndag

Tjabbelibabbaba!
Som ni kanske märker är det sämst uppdatering här, det beror helt och hållet på att det enda jag gör och kommer göra i dag och i morgon är att plugga. Vi har väldigt mycket i skolan just nu, närmare bestämt fyra prov på tre dagar. Ett är avklarat, spanska nationella, men i morgon har jag datorkunskap och företagsekonomi och på onsdag har jag matte nationella. Men nog om det.
Dagen har varit bra, vi hade lite längre raster pga av nationella i språk, min grupp hade endast ett prov så vi hade några inställda lektioner istället. Sedan jag kom hem har jag sutit med mina skolböcker. Nu har jag tagit paus. Men det är dags att börja igen!
Puuuusss

rubrik..

Sitter just nu på golvet med en hund över mig! Fråga mig inte varför jag sitter på golvet, det blir mycket enklare så! Har precis ätit lite lunch (mackor och yoghurt) och fått i mig lite kaffe så nu ska jag plugga lite.
Gårdagen var jättemysig, regnet gjorde att vi fick stanna inne hela dagen. Men vi hade det super ändå! Jag sov hos cassi men åkte hem klockan 11 i "morse". Kände att jag behövde komma hem skapligt så jag hinner med allt plugg jag måste göra i dag. Har redan hunnit med lite men det är nog hög tid att fortsätta!

Tjingeliiing!


Lördag

Sitter hemma hos cassi i hennes säng. Hon duschar så jag passar på att sitta vid datorn en stund. Vi har för inte allt för länge sen kommit hem från engelska skolan (vår gamla skola) där det i dag var spring fair. Det kunde väl varit mysigare men spöregnet gjorde det ganska ovärt. Men vi fick i alla fall träffa gamla lärare, gå runt i skolan och kolla och sådana saker. Vi kom dock precis när de skulle stänga (på grund av regnet) så vi var bara där en kort stund.

I dag ska jag endast ta det lungt med Cassandra, synd att vädret är så dåligt bara för annars hade vi ju kunnat gå en mysig promenad eller något! Men istället har vi köpt nästan ett kilo godis som vi ska trycka i oss, inte helt fel det heller!

Måste bara skriva lycka till till Ida och alla mina andra vänner som är på idolaudition i stockholm i dag!


Cassandra! ♥♥♥

Fredag

Har precis kommit hem från skolan! Fredagar är ju allt annat än en slappar dag. Eftermiddagen består av 1 tim och 10 min matte, 1 tim 30 min samhällskunskap och 2 TIMMAR historia! Inte okej egentligen men men..
Dagen har rullat på ganska bra ändå.
I kväll ska jag bara vara hemma vilket är skönt för jag hade knappast orkat något annat! Ska troligtvis ut en sväng och övningsköra också, andra gången (första var i onsdags). Men nu ska jag fan ta och dricka lite kaffe!

Och bilder är det ju gott om!


6e maj 2010

Har precis kommit hem från skolan. Brevid mig har jag en kopp kaffe som jag ska försöka få lite energi från. Bara den svallnar lite mer. Eftersom det är torsdag i dag så ska jag ju städa och jag måste sätta igång på en gång. Jag har ganska mycket läxor och prov just nu så jag tänkte passa på att plugga i dag eftersom jag ändå slutade så tidigt.
Skoldagen var i alla fall bra, vi började med cooper test, jag sprang en minut saktare än i höstas vilket troligtvis beror på min förkylning som aldrig vill släppa taget om mig! Efter idrotten hade vi bara svenska, mentorstid och matte innan vi slutade klockan ett!
Men nu ha kaffet svalnat så pass mycket att det nog ska gå att drick.
Tjingeling


En lista

Bara för att jag har så underbart kul medans jag väntar på maten så slänger jag in en lite lista!

Bästa veckodagen: Alla har sin bra sida, gud nu låter jag som om jag är 65 eller nått! Men Lördag kanske?
Humör: Glaaaad!
Favoritgodis: lakrits och choklad
Är det nåt du absolut inte äter: oliver, lever, blodpudding
Kläder just nu: jeansleggins och t-shirt
Musik just nu: Ramones
Favoritsaft : typ jordgubbssaft kanske?
Dagens längtan: Lördag då jag ska träffa Cassi
Hur många kuddar sover du med:
1-2
Spelar du nåt instrument: taktkänsla + Evelina=KATASTROF
Dagens frisyr: tofs
Kommer du ihåg din första kärlek: Viktor men det va ju inte direkt någon riktig kärlek! 
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det gör jag verkligen
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Bio eller promenad: Promenad är mysigast men bio är nästan på samma nivå
Dagens borde: Plugga lite mer kanske?
Dagens  fundering: Varför? haha
Snarkar du? Inte vad jag har hört
Rädd för insekter? Nej, om inte stora spindlar räknas in!
Det här är jag bra på: Vara mig själv
Vad vill du jobba som? ingen aning, något inom ekonomi tror jag!
Chips eller godis? Chips eller naturgodis
Skriver du dagbok? bloggen i så fall
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej, bara hål i öronen
Hur många syskon har du? Storasyster och Storebror
Är du rädd för blod? nej
Anser du att du är stark? mentalt eller ren fysisk styrka?
Röker du? aldrig i livet.
Snusar du? same here
Använder du knark? och samma här..
Kaffe eller te? kaffe och te! men mest kaffe tror jag 
London eller Paris: aldrig varit i London eller Paris
Favoritfärg: ingen direkt men grönt är fint!
Född: Linköping
Nationalitet: Helsvensk vad jag vet! höhö

Onsdag

Sitter hemma med en kopp kaffe, en skål med russin och en hög läxor på andra sidan bordet! Alltså har jag det helt underbart mysigt, om man bara kunde ta bort läxorna! Men jag slutade tidigt i dag (kvart över två) så jag har redan hunnit med lite läxor!
Dagen har i alla fall varit riktigt bra, började med sovmorgon och då kan väl knappast dagen bli dålig? Henrietta hade tagit ut hennes tandställning och det vart så underbart fint och hon var så glad att jag knappast kunde vara på något dåligt humör! Helt enkelt en kanon dag!
Men nu är det dags att fortsätta med läxorna!


Henrietta och jag!


Tuesday

Sitter just nu hemma med ett stort glass tropisk juice brevid mig. Har för en stund sedan haft nationella prov i engelska, läsning och hörförståelse. Nu har jag ingen lektion förens klockan halv tre, så jag har tre timmar kvar innan den börjar. Under den tiden tänkte jag försöka hinna med att plugga.

Men först så ska jag vara snäll mot mina hundar och gå en kort sväng med dem.

KRAM

gammal bild från kryssning! (tagen med mobilkamera!)

Youtube



Söndag 2 maj 2010

God morgon!

Jag har varit vaken ett tag, har hunnit äta frukost och kollat lite på tv. Det är jättefint väder i dag så jag ska nog försöka vara ute så mycket som möjligt. Kanske tar med lite skolböcker ut för att plugga, sen kanske jag hjälper till i trädgården en stund. Har lite saker som jag måste ta tag i i dag:

- Städa mitt rum
- Måste packa till mamma eftersom jag åker dit i morgon!
- Plugga lite
- Ta reda på vad vi har för läxor och sådant till nästa vecka
- Hjälpa till lite hemma
- Men först av allt ska jag slappa en stund till innan jag drar igång!


We Are Okay

TRÖTT, TRÖTT & TRÖTT

Jag skulle verkligen kunna somna stående just nu! Förstår inte varför jag är så trött, blev inte så jättesent i går (var hemma runt ett). Visserligen så har jag burit massor sten i dag! Ska nog ta en kopp kaffe och piggna till.
Sitter just nu och pratar med Celeste, hon kommer hem snart, snart, snart! Längtar.

Valborgskvällen blev jättemysig. Jag följde med Isabell på grillkväll med hennes klass. Blev sjukt lyckat, vilket jag inte trodde med tanke på hur opepp jag var. Lite senare kom även Viktor, då blev det om möjligt ännu roligare.

(har tyvärr inga bilder från i går) 


RSS 2.0