I gotta feeling, That tonight's gonna be a good night

har precis kommit ut från duschen och väntar nu på att överlacket på min naglar ska torka. Jag målade nämligen naglarna igår men glömde överlacket så jag kladdade på det nu lite snabbt. I dag är det som alla vet nyår vilket gillas stenhårt. Jag ska ta det lungt tillsammans med Isabell och Jessica. Vi ska äta mat och ha det mysigt. Nu är det bäst att jag sminkar mig och sätter på mig kläder (sitter just nu i morgonrock). Sen ska jag bege mig till Isabell.

Gott nytt år på er! Och grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig!

 

Perfection

Dagen har spenderats hemma, vilket har varit otroligt skönt eftersom gårdagen inte blev en riktig slappis-dag framför tv:n. Jag segade istället upp mig i soffan och gick till Hannes och bokade skidresa den 2:e januari! Kan det bli en bättre start på året? Tror knappast det även fast det bara är över en dag. Nu har jag precis satt inspelning på Victorias Secret Fashion Show eftersom jag ska åka iväg och inhandla lite nödvändiga saker.

Hörs senare maybe ♥


♥ M

jag saknar dig.


Livet leker

I dag är det tisdag och jag tror att det blir en slappis dag framför datorn och tv:n.
Gårdagen spenderades i största del med isabell och hade det asgött. Runt 10-11 på kvällen någongång kom pappa och mans tjej hem från Thailand med en himla massa presenter, dock fick de inte med sig allt hem så det kommer ett paket om någon vecka med grejer! Kvällen slutade dock med en chipspåse på mitt rum med min underbara isabell. Smulorna tog över min säng när jag skulle sova vilket inte var ett dugg skönt!

Pussssi  

min julafton

Tänkte berätta lite mer om julafton nu när jag orkar, har verkligen varit seg nu i juldagarna! Klockan 12 ungefär kom mormor hem till oss för att äta lite julmat osv. Julmaten var, ja vad ska man säga, den var som den alltid är, god och för mättande. Men inte så dum som man alltid är på julafton ska man ju proppa ner en jäklans massa godis och andra gottigheter vilket senare resulterar i att man mår illa som en gris! Nog med mat och sådant, vi kollade såklart på Kalle anka och inte någon jäkla Anna anka, henne tål vi inte! Efter det öppnade vi presenter, blev riktigt nöjd måste jag säga. Fick allt från smyckesträd till koftor osv.!  Sedan spelade vi spel, minns inte riktigt vad det heter men det är något i stilen ”kampen mellan kvinnor och män”. När vi var klara med det badade vi i vår utomhusbubbelpool. Kvällen slutade med att prova mammas spikmatta hon fick, det var en konstig känsla måste jag säga!
Och det var min julafton i korta drag! Mycket bättre än förra året: julen 2008

  
foton från julafton


26:e december

Julafton var jätte mysigt, älskar att umgås med familjen och sen julafton på det, kan det bli bättre? Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Kaanske skriver senare om jag orkar, hehe

Merry christmas

Detta får bli ett snabbt inlägg för vem vill egentligen sitta framför datorn på julafton? Inte är det jag i alla fall! Tänkte passa på att önska alla en riktigt god jul!

En speciellt stor hälsning till min underbara Celeste som bor i USA; jag älskar dig och hoppas att du får en underbar jul!


jag saknar dig!

"Det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Det blev ingen julmust, istället har jag fixat iordning i huset eftersom det såg ut som ett bombnedslag, och jag överdriver bara lite..

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och läsa lite, "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Lånade den boken av Caroline i går när jag klippte mig hos henne, hon är min bästa killkompis storasyster. Hon sa i alla fall att när man väl börjar läsa den så kan man knappt sluta, vilket jag märkte redan i går kväll när bara skulle börja läsa lite smått, det slutade med att jag fick stänga igen boken när mina ögon inte orkade hålla sig öppna mer. Och nej jag läser nästan aldrig böcker för jag tycker det är ganska tråkigt, men jag älskar att läsa när det är en bra bok!

Nämen gud vilken roman detta blev om en liten bok, författaren är i alla fall Magdalena Graaf och det är en sann historia!


4:e advent

Känner just nu ett oerhört sug på julmust vilket är lite för jobbigt eftersom vi inte har någon hemma. Dagen har i alla fall spenderats hemma, har bara segat hela dagen, känns verkligen som jag inte fått något bra gjort idag, det har jag ju i och för sig inte heller så det kan ju vara förklaringen.

Nu ska jag gå ner och tvinga med min syster till affären för jag måste verkligen ha julmust innan jag blir en riktig suris..


lördagsmys

Dagen har spenderats på stan tillsammans med Viktor med ett hopp om att hitta julklappar, men när jag precis hade fått in flytet så stängde det, jag undrar varför det alltid blir så? Är i alla fall grymt nöjd med de två julklappar jag lyckades köpa. Just nu försöker jag komma på vad jag önskar mig, har redan skrivit en önskelista till min pappa som är i Thailand just nu men jag ska försöka komma på lite nytt som jag kan önska mig av mamma.

Något som är grymt härligt är att min julkänsla redan har kommit, kanske beror detta på all snö som har kommit denna vecka.. Jag älskart i alla fall!


jullov

nu är det äntligen jullov och jag älskart! Ikväll ska jag dra ut och grilla med lite kompisar och så vidare! sitter inte vid min dator så jag kan inte skriva för tangenterna är asdumma så jag orkar inte skriva mer, heheh

Tjeeeeenare

Jag känner just nu att uppdateringen är sisodär jäkligt dålig, kanske beror detta på att det itne händer så mycket i mitt liv, jag bara peppar jullov just nu! Imorgon är det ju sååååå dax för jullov, vilket förhoppningsvis betyder mycket mer uppdatering. Men det kommer säkert sluta med att jag skriver igen i januari, det brukar bli så, hahah.

Idag hade vi kortis dag eftersom våran svensklärare var sjuk så jobbade vi med vårat projekt arbete innan lektionen och skippade svenska, ganska så värt. Sedan när jag hade varit hemma ett tag åkte jag in mot stan och träffade Sofia, Diana och Joanna vi fikade på ett ny öppnat kafé, asgott! Det slutade dock med att jag och Diana hade så mycket att prata om så vi gick av bussen på vägen hem och stod och pratade jäkligt länge, måste jag ens säga att min tår var djupfrysta? Men nu är jag i alla fall hemma och mina tår börjar sakt men säkert tinas upp.


Bild från: Diiaanaaaas.blogg.se påå underbart snygga diana!

uppdatering

eftersom att ida den lilla svikarN (jag kan verkligen inte sluta säga svikare, eftersom du är det ida, hahahha) har kommenterat om att jag inte har uppdaterat på länge så måste jag väl ta och skriva någe, även fast jag tycker att hennes uppdatering också har varit lite knapper på senaste tiden.... hehe

Mitt liv är fullt upp just nu, eller har varit de senaste veckorna, nu är det lungt men med tanke på att skolan börjar lida mot sitt slut så har proven rullat på i en allt för snabb takt.

Jag har verkligen inget vettigt att skriva om men eftersom ida nästintill tvingade mig så..


ganska för mycket oskarp bild, men jaja!

RSS 2.0