BIKBOK

Hej, nu är jag hemma från shopping turen med mamma och bror min. Blev en hel del kan jag ju säga, dock ingen present till mamma 'n. Hon som fyller år imorgon, aouch undra vad jag skla hitta på. I alla fall, blev ingen tröja, i alla fall inte en sån som jag hade tänkt köpa från hm, med det verkar ju bara finnas i stan så det får väl bli nästa gång jag får pengar eller något.

Nu måste jag gå, min låsas pappas föräldrar har kommit så jag ska vara lite social, vissar vad jag har köpt sen om jag kommer ihåg. puss ♥

Dagens outfit

Hej, nu ska jag och min familj snart åka iväg till ikano huset, å där ska det shoppas. Har i alla fall två måsten, en ny bh och en tröja, sen blir det väl lite annat också skule jag tro. Nej nu ska jag gå ner och skynda på de andra, eftersom jag faktiskt är den första som är klar, jag är oerhört förvånad för det händer inte varje dag. Pussar ♥

 
Dagens outfit är väldigt basic.
Jeans leggins: bikbok
vit linne: gina tricot
tröja: lyle scott



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Då var det dags att lägga sig i sängen och sova igen då, vilket jag har fuskat lite med eftersom jag redan halvligger i sängen med datorn i knät. Nu under kvällen träffade jag elle en stund, det blev myckt snack och sånt. Sen åt vi lite julmat med mamma och firade halv jul. Eller ja vi åt bara julmat inget mer, men så blir det när man firar jul hos pappa eller tvärt om. Men i morgon ska vi i alla fall få våra julklappar. Mamma, bror och jag ska och shoppa masser kläder eller vad det nu blir.  Oj nu kom jag in på något helt annat när jag skrev om min kväll. Efter det ja så har jag ungefär suttit vid datorn hela tiden och läst massor av bloggar.

Nu ska jag väl ta och stänga av datorn och lega mig ner ordentligt och kanske kolla lite på tv, hoppas hoppas att beverly hills 90201 går. Inte den där serien nu alltså utan plastikkirurgi program, jag vet inte vad det är med mej och såna, det är så kul att kolla på. Jag vet jag är konstig. Sov gott, puss och kram ♥

Rubrik

Varför måste man ha rubrik igentligen? det är så himla svårt att komma på någon som låter okej liksom. Visst det är väl inte allt men ni fattar.

Nu är jag i alla fall hemma från min lilla runda på stan och ikano, hittade inget att köpa till mamma så jag får väl göra det imorgon. Till min stora förvåning hade jag pengar, jag som trodde jag hade noll kronor. Men tvåhundra hade jag, tack, haha.

Sen när jag kom hemma så tog det ett tag och mamma kom hem, jag gav mamma hennes present. Så nu har hon fått hennes julklapp och det är bara födelsedagspresent kvar. Av mamma har jag inte fått mina presenter men imorgon ska vi åka och shoppa så jag ska få massor där.

Nu har elle kommit så vi ska väl hitta på något roligt,
pussar ♥

hurry !

Nu får jag ta och slänga ihop ett snabbt inlägg, eftersom jag ska in till stan och hjälpa min syster lite genom att lämna in en lapp och hämta papper åt mamma. Sen blir det att dra sig ut till tornby och försöka hitta en födelsedags påresent till min mamma eftersom hon så duktigt fyller år på nyårsafton, jag är pank efter alla julklappar.

Idag skulle jag plugga, men det har jag inte hunnit med ännu, åkte till mamma vid 12, packa upp alla grejer och slå in mammas julklapp, det är det jag har hunnit med, jag vet jag är seg.

Nu måste jag ut till bilen,
pussar ♥ 

Sleepy

Jag är dålig på att blogga, men orken finns inte alltid, har inte varit den bästa tiden nu kan jag säga har mått illa varje dag och bara legat i soffan hela tiden, men idag har det faktiskt varit bra, har nästan varit fri från illamående och sådant. Nu har jag i alla fall borstat tänderna och tvättat bort sminket och hunnit tryckt i mig lite vatten, inte nog med det, jag har dragit på mej min underbart sköna morgonrock. Så snart ska jag dycka ner i sängen och sova.

Imorgon blir en plugg dag så här på lovet, härligt.. Nej jag vill verkligen inte men det blir nog sönt att göra något istället för att bara ligga och dega i soffan, det tröttnar man på, jag åtminstonde. Sen måste jag slå in mammas julklapp, eftersom jag inte har firat jul med henne än. Det blir väl imorgon eller någon annan dag vi får helt enkelt se.

Sen måste jag säga grattis till den underbaraste personen på jorden, nämligen moa som fyllde den 27 december och har nu blivit byxmyndig, grattis till dej baby saknar dej v !

puss och kram ♥


absolutely no make-up !

She always get answers to the questions

För några dagar sen frågade jag min pappa om hans värsta julminne, det va den gången han hade halsfluss (stavning?) eller kanske den gången han lutade sig för nära ett ljus att hans tröja började brinna. Sen sa jag stolt till honom att jag inte hade några dåliga julminnen, glad som jag var fick jag igen. Denna julafton var den värsta någonsin, när kalle anka och det började fick jag svin ont i magen och gick up till mitt rum, låg och hade typ kramper, sen kommer pappa upp efter kalle anka har slutat då han tyckte jag hade varit borta väldigt länge. Jag fick två tabletter och la mig i pappas säng, inte blev det bättre. Så jag och systern min skulle gå ut på en promenad. Efter några meter ramlade jag i hopp, jag kunde inte stå upp längre, vi vart tvungna att gå hem. Däckade i pappas säng igen och låg där tills julmaten var klar, då pappa sa att det kanske hjälpte med lite mat, och det gjorde det, jag hade nästan inget ont längre. Vi öppnade julklappar och så vidare. Senare runt halv 11 kanske började jag må grymt illa. Jag tog ett äpple eftersom det hjälpte att äta innan, fick en tablett och började käka. Funkade inte alls denna gång jag blev bara mer illamående. Upp till sängen fort som tusan med värmekudde och hink. Pappa kom upp ett antal gånger och kollade hur det va med mej. Efter kanske 2 timmar blev det bättre och jag kunde äntligen sova. Usch vilken julafton alltså. Som kanske många har gissat så hatar jag att vara tjej. Eftersom jag har så här en gång i månaden ungefär. Nu orkar jag inte mer, sjukhuset nästa.
Allt annat var iallafall bra, eller det hände ju inte så mycket annat under dagen men umgås med alla fram til 3 och julklapparna då. Jag blev mycket nöjd. En rosa super mysig morgonrock, en väska och nintendo wii med 4 spel till och så. Sen på måndag får jag ju mer av mamma, puss på det !
Nu ska jag försöka dra med mej Daniel och John ner om de inte sover vill säga, sen ska vi spela wii :)

Pussar

Avundsjuk

Jag vet hur jobbigt och tråkigt det måste vara att höra när jag klagar på mitt hår hella tiden men saken är att jag är så grymt avundsjuk på alla och då menar jag alla! som har långt hår, jag vill med ha det. Men för ungefär ett år sedan va jag så dum så jag klippte av mig mitt hår. Jag antar att jag får skylla mig själv men jag menar kan inte skänka lite hår till mej (a). Jag harr alltid velat ha långt hår och efter jag hade lös hår som va härligt långt
vill jag bara ha långt hår. Jag är skit nära på att köpa löshårigen men jag vet att det aldrig kommer funka. Nee nu ska jag ta mitt äckel korta hår och gå och lägga mej i badet.
Hugs

Slööis

Seriöst, jag skulle börjat städa för ungefär 2 timmar sen, gissa om jag har gjort något? Ne seriöst ingenting, jag orkar inte är så trött och det är så varmt här inne. Jag har också haft "en depression", eller nae inte riktigt kanske men iallafall. Är så trött på att ha ett litet rum. USCH...

Nej nu ska jag städa rummet, sen måste jag dammsuga hela huset med..

Love

Christmas break..

Jullov

Seriöst gud va skönt, lov vad ska man mer säga. Vi hade  avslutning på kvällen igår, den sög tydligen, vainte där p.g.a tandläkaren. Nee måste verkligen berätta om igår.
Först när jag kom till skolan hade vi svenska va skit kul fick göra julkort haha. Sen spanska kollade på nothing hill med alla spanska klasser. Det va väl kul, sen matte fia och jag va själva i ett rum och skrev på tavlan tills masser andra kom. Sen lunch, vi drog ner till stan och käkade kebab. Sen städade vi typ och drack saft och åt pepparkakor. Sen drog vi ner till stan och kollade lite och sen fikade. Snickers latte på george (L). Sen stack jag till tandläkaren och fick vänta skapligt länge. Sen typ kollade dom imin mun och fick ta avtryck till tandställningen. Den 13 februari ska jag ditt igen, klockan 07.10 :/. Sen skyndade jag mig till skolan för att träffa Sofia och Vendela och få mina betyg. Åkte hem, öppnade betygen. Vart hur arg som helst, min slöjd lärare sa att jag hade mvg men skrivit vg, min musik lärare har sänkt mej. Skit. Det enda som va bra var väl idrotten, mvg sen resten vg och g... Sen somande jag igår vid typ 9..

Nu ska jag städa, kulkul eller inte. Längtar dock tills tisdag då min pappas tjejs barn kommer. Enklare sagt "låsas brorsor".

hugs


School

Tjenare,
Nu sitter jag i skolan och har so något grymt segt är det. Har dubbeltimma också hatart. Vi skriver nått j'vla religions arbete som är grymt segt. Nee nu ska jag inte klaga snart jullov ju, det är braaa som tusan. Och sen är det ju jul med, har dock ett problem, jag har inte köpt en ända julklapp än, ajaj, som vanligt är man ute i sista sekunden.

Ne nu måste jag fortsätta med min religion som kladen ska vara inne på, på onsdag lycka till jag har skrivit en halv sida, ajaj.



Hugs

Sista provet?

Hej, nu är jag hemma efter en ganska tråkig dag i skolan, men mycket hat hänt dock dåliga grejer men också bra. Skit samma jag orkar inte bry mej, nu sitter jag här med biologin och försöker plugga, sista provet för i år nu måste jag ge allt asså. Resultatet räknas dock inte in i vårat betyg men i vår så.

nu måste jag fortsätta ;)

Puss

God morgon

Allt bra? med mej är det bra, har precis borstat tänderna och ska strax bytta om, och dra mej ner till bussen, eller jag får skjus av pappa till bussen eftersom det inte går några bussar där jag bor utan man måste gå ungfär 3km vilket jag iaf inte orkar på morgonen. Idag blir det bara plugg och kanske någon promenad framemot kvällen. Men först som sagt plugg, har biologi prov i morgon..

Nee nu måste jag hitta nått att sätta på mej ska åka om typ10min

Hugs 
 

Min önskeplåtning



Jag har hittat världens bästa tävling, man kan vinna en "plåtning" med Hanna Björkstedt, som tar underbara kort, det va tack vare kenzas blogg som jag hittade den. Vinnaren dras på julafton, och vilken bra julklapp det skulle vara.

Om jag vann skulle det inte spela så stor roll hur jag skulle plåts men, antingen inomhus med kanske bara täcke och självklart underkläder på mej eller utomhus med päls, fusk päls då såkallart. Annars kanske göra något helt anorlunda som "bli omgjord" till en helt annan person. Asså det skulle inte spela så stor roll, det roliga är ju ändå att bli plåtad.
 

Det skulle vara världens bästa julklapp
hugs

Måndag

God morgon, eller själv har jag varit vaken i ca en timme redan, det är mycket att göra så här första december. Jag va tvungen att fixa min pappas present, som inte riktigt är en present för den får han senare men. Sen måste jag ju hinna äta frukost och sminka mej innan julkalenderen börjar. För mig är det ett måste att iallafall se det första avsnitet av julkalendern för att se om den är bra eller inte.

Snart ska jag gå in i köket och fixa lite frukost, sen som sagt sminka mej och kolla på julkalendern med. Sen får jag skjus till skolan idag av pappa, gud så skönt. Sen efter skolan ska jag hem till mamma och ta det lungt kanske plugga lite.

Neeej, juste jag måste ju packa färdigt min väska till mamma med, aouch. Nu har jag brottom.

Så här första december kan jag ju bjuda på
 en bild från sommaren
.
Hugs (L)

RSS 2.0