What a day

Hej, jag vet jag har inte skrivit på år och dar typ men jag har helt enkelt inte orkat. Dagen har varit den bästa den här veckan, kanske beror på att jag va på bättre humör och sånt. Vi hade bara svenska, no och engelska idag sen vare so prov. Efter det gick jag Isadora och Robin till stan ochhämtade Isadoras cykel eller nått sen skjusa jag hem Robin och nu är jag hemma. Aa det va min dag i korta drag.

Imorgon äre valborg vilket betyder fest, dock blir det väldigt lungt skulle jag tro, ån med lite folk och så. Nu ska jag dra mej ut i solen och lägga mej en stund tror jag, pussar


lördag

Guuud va fint väder det är ute men ändå sitter jag inne, borde gå ut men jag måååste städa så jag ska typ snart städa så jag kan gå ut sen och chilla i solen.

Det va typ skit länge sen jag skrev nu men jag är i alla fall typ frisk nu, är fortförande förkyld och så men ingen feber eller nått kvar. Sen ja vad har hänt mer jag träffade diana häromdagen, vi gick på promenad, eller mest satt och pratade. Sen igår vare strömavbrott hela kvällen så vi fick gå till pizzerian och äta, jag som mådde illa, men det va gott!

Nu måste jag verkligen städa kan inte skjuta upp det längre..

"You Won't See THIS On Britain or America's Got Talent!"


"You Won't See THIS On Britain or America's Got Talent!"
Dalakillarna har tagit USA med storm, eller aa i alla fall Perez Hilton. Jag tycker själv att det va grymt roligt och tydligen tyckte han med det, i hans blogg Perezhilton.com har han i alla fall lyckats skriva ner några få ord om det:
"One of the best auditions ever!!!!
One of the best auditions ever!!!!
One of the best auditions ever!!!!"
Håller helt och hållet med så jävla kul.

En sak till när man läser kommentarerna kan man se att folk skriver "only in europe" men jag skulle nog säga "only in sweden" ! haha


Tisdag

Hej, gu va länge sen det va jag skrev i bloggen nu. Som jag skrev i inlägget förflera dagar sen så är jag sjuk, och ja jag är fortförande sjuk! Mår i alla fall mycket bättre än vad jag har mått. Jag har dock inte varit i skolan sen torsdags, skönt att slippa många men tråkigt att vara hemma och ligga däckad. Nu ska jag fixa iordning lite te och mysa ner mej i soffan! kraam


Sjuk!

Jag är sjuk, igen, feber, halsont, huvudvärk, förkyld och illa mående, hurra!! Orkar inte uppdatera nu, uppdaterar när jag blir frisk elelr är bättre, kramar

Not again!

Något som är så himla tråkigt det är att vara sjuk, vilket jag har varit för mycket senaste tiden har varit borta från skolan hur mycket som helst. Det som är konstigast är att jag aldrig va sjuk förut men sen 2009 började är jag sjuk konstant, efter sportlovet har jag inte kunnat träna någon gång för jag har varit förkyld och så, hatart. Nu kanske ni undrar vargör jag skriver det här och det är just för det känns som jag håller på att bli sjuk igen, kall, hostar och ont i halsen till och från, så sjukt jobbigt. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer, sista terminen i nian liksom, mycket står på spel!


Onsdag;

Tjenare, guud va fint väder det är solgaljorna på och stek i solen, det är nog det jag ska göra nu! Men först tänkte jag passa på och skriva lite medans jag äter upp min skål med glass. Dagen har varit helt okej även fast jag inte gillar min klass så mycket just nu, men den flött på tack vare de bästa! Sen hade jag no-prov efter skolan eftersom jag va sjuk när alla andra gjorde det. Provet gick inte så jätte bra va grymt trött, första dagen efter lovet det är rena ramma sömn bomben!

Nu kommer snart Viktor och Hannes hit så jag måste runda av och försöka hinna äta upp min glass eftersom de kommer tugga i sig den annars!


Ny smak tror jag, smultron grymt god!

At dad's place

Hej, nu har jag precis åkt hem till pappa och ska sätta mej och plugga snart. Ikväll blir det nog att hitta på nått med lite folk, hoppas bara att det är fler än oss som är lediga imorgon med, annars lär det bli en ganska seg kväll.

Ne, nu ska jag nog ringa någon och höra ifall hon/han vill plugga med mej, så tråkigt att plugga själv!

Ska även passa på att skriva grattis till Hubbe, min mammas kille, som fyller år idag!
Och även till John, min pappas tjejs barn som fyllde 18 år igår! Joo jag vet det är många som fyller år nu!


It's wonderful

Alltså muums på vädret, jag älskart verkligen och jag har faktiskt vågat  vara ute nu även fast jag har sån getingfobi. Det kan ju bero på att det bara finns humlor ute just nu för getingarna sover så här års men ändå när man hör det där surande ljudet blir jag rädd.

Just nu funderar jag på att gå ut och ta lite kort, ska försöka få tag i någon som man kan gå ut med så får vi se, bättre uppdatering kommer någon annan gång!


Fobi

Hej, jag lever, blev lite ont om tid igår eftersom min storebror fyllde år och så. Väldigt rolig gad var det men även någon sorts av otursdag för mig, eller det kanske var jag som va så negativ till allt, haha.

Idag har jag iaf sovit väldigt länge till 10 sov jag, inte vanligt mej men jag delade säng med min syster eftersom hon var hemma över helgen och jag låg på kanten intryckt till vägen i min säng, hon kan verkligen bredda ut sig. Sen har jag slappat och hängt tvätt, ute. Det gick dock inte så bra eftersom jag sprang in varannan minut eftersom jag har sån himla fobi för getingar och sånt. Bara det kommer en fluga tror jag att det är en geting, grymt jobbigt. Jag måste bli av med min fobi innan sommaren börjar på allvar så jag kan vara ute.

Ne nu måste jag åka hem till min pappa och hämta mina skolböcker eftersom jag glömde dem där och jag måste plugga, härligt att plugga på lovet men jag har två prov nästa vecka.


pyjamas fortförande !

Grattis storebror !

Har ingen tid och blogga idag, mycket händer!! Men mååste ju skriva grattis till min storebror som fyller 18 år idag!! GRATTIS världens bästa brorsa <3

9 april 2009

Hej, idag är det torsdag och det betyder städning för mig och jag har faktiskt redan börjat, visst är jag duktig! Jag brukar jämt skjuta upp det till kvällen men idag tänkte jag börja extra tidigt.

Just nu väntar jag på att min mat ska bli klar och kom nyss på att det är stjärntorsdag idag och det är väl då alla går påskkäring och så. Vi har inget godis hemma så jag vågar inte öppna dörren, haha.

Oj nu måste jag fixa lite saft för maten är snart klar! Föresten bilderna från tisdagen kommer snart!

8 april 2009

Hej, guu va trött jag va igår alltså, såg tillochmed att jag hade skrivit galet kväll, ja det va inte så lätt att skriva när man knappt kunde sitta rakt, haha. Det var alltså ingen alkohol inblandad, haha. Angående bilderna så kommer de så fort diana skickar dem till mej, då kommer också lite mer specifikt om kvällen.

Idag har jag hunnit slappa framför tvn, tränat med hemlis (min hund) och fixat lite här hemma. Sen ikväll ska jag vara barnvakt, vilket betyder PENGAR!! I like it. Nu måste jag försöka hitta på något som jag och de jag ska vara barnvakt åt ska äta ikväll.

Galet kväll

Hemma från en helt galen kväll på stan med Diana och Elle mina älsklingar!! Bilder och ALLT kommer imorgon! Sov gott

What a day!

Hej, som ni kanske märker är inte motivationen på att blogga på topp direkt. Men vem vill sitta inne framför en dator i detta underbara väder? I alla fall inte jag!

Dagen har i alla fall varit väldigt rolig och härlig. Började med att jag följde mamma till jobbet imorse klockan åtta, sen träffade jag Celeste klockan halv ett och vi gick på stan till 4 kanske? Sen gick vi hem, det är typ 5 km men hallå underbart väder och världens bästa sällskap. Sen när vi kom hem busade vi med min hund och tränade lite med henne. Nu har dock Celeste åkt hem men snart ska vi träffa igen!

På stan blev det shopping på second hand butiker, finns så mycket speciella och udda kläder samtidigt som det är billigt, älskart!! Kanske visar senare.


Lääängtar ditt

Vädret !

Hej, asså skit vilket väder det är här i linköping! 20 grader, förvisso i solen men hallå det är grymt skönt i skuggan också. Jag ska ner och fråga pappa om man kan ställa upp stutsmattan snart, fast det dröjer säkert ett tag, eftersom det måste vara torrt i marken.

Nu ska jag snart äta nått sen sticka ut, så skönt! Ska försöka haffa tag i nån som vill göra nått!


Torsdag

Hej, dagen har varit helt underbar, vädret, svenskan, ja allt! Det började med att vi överaskade vår svenska lärare med muffins och kaffe för han fyller år idag.. Efter det flöt bara dagen på. Efter skolan blev det en glass från bosses, blev ingen igår som jag ville eftersom jag gick hem efter första lektionen. Men glassen va grymt värd kan jag ju bara säga! Sen städning och nu sitter jag här efter lite hemma gjord kebab! Ska försöka haffa tag i nån som vill gå ut med mej i detta fina väder!


RSS 2.0