World Behind My Wall


Bilder från i dag!

Har precis skrivit lite på mitt hälsoprofilarbete, pratat med Celeste på msn och haft halva ögat på tv:n, OS såklart!
Jag var som jag skrev i det tidigare inlägget och fikade med Isabell. Jätte mysigt och väldigt mycket pratande, helt underbart! Jag var dock så hungrig så det fick bli en kyckling och pasta sallad som var underbart god.


Söndag

I dag är det söndag vilket innebär sista dagen på lovet. Inte kul alls men jag går ju bara i skolan tre dagar denna vecka vilket är underbart skönt. Jag åker till Stockholm tors-fred, men mer om det sen!

Nu, eller snart ska jag dra mig upp ur soffan och gå till bussen. Jag och Isabell ska ta en fika och planera Stockholm! Kommer bli jättemysigt!


Jag just nu!


Fredag 26 febrauari



Foto: Jag och Henrietta | Redigering?: Henrietta

Sitter just nu och väntar på att curling finalen ska börja 00.00. Vet inte om jag kommer orka vara uppe och kolla på det men vem vet, det kan ju faktiskt bli ett guld till Sverige.

Idag har jag varit inne i stan och handlat lite saker. Satt hemma och hörde att min mammas kille skulle in till stan så jag hängde på. Meningen var att jag bara skulle kolla i second hand butiker.. Men såklart så råkade det bli lite grejer från bikbok och cubus med!
Nu ska jag kolla om det finns något "snacks", det kan nog behövas om jag ska orka hålla mig vaken!


ny design


GAMMAL BILD!

Jag har precis gjort bloggen lite breddare och sådant, liten ny design! Den är dock bara tillfällig eftersom jag kanske ska flytta över min blogg till min gamla!

Detta får bli en snabb uppdatering. Jag ska nu innan jag går och lägger mig kolla lite på OS, jag antar att ni inte är förvånade, sen ska jag helt klart dricka lite vatten eftersom jag har suttit i en halvtimme och varit törstig. Sedan får jag se om jag går och lägger mig innan klockan tio över ett och då ställer klockan eller om jag stannar uppe tills dess. Har nämligen lovat min mammas kille att jag ska väcka honom då eftersom han jobbar natt och han va jätte trött på grund av skjus av mamma till Arlanda osv. 
Nu ska jag vänta på förlängningen i damishockeyn!
 


Torsdag

I dag är det torsdag vilket egentligen betyder städdag för mig! Men eftersom jag gjorde det i går, se varför här, så behöver jag inte göra det vilket är galet skönt!

I dag väckte mina hundar mig klockan tjugo i åtta, de var visst hungriga så det vara bara att dra sig upp ur sängen och fixa lite käeek till dem. Fixade lite grejer innan jag gick och la mig igen och gick upp klockan nio. Efter det har jag pluggat lite, gjort pannkakor och sådant. Nu ska jag nog kolla en liten stund på OS innan jag ska läsa lite i midvinterblod!


ÄLSKLING <3

onsdag 24 februari

Tänkte skriva ett halvsnabbt inlägg så det får bli såhär:

HAR GJORT:

- Hjälpt mamma att packa kläder till Egypten, tog lång tid måste jag säga. Hon är nog värre än mig på att bestämma vad hon ska ha med sig och inte.

- Äntligen bestämt mig och skickat in IV-valen till tvåan. Blev svårare än jag trodde, man måste ju tänka på hur man ska välja i trean också, diplomerad gymnasieekonom eller inte? Hur mycket poäng måste man ha kvar till trean? osv.

- Läst ungefär 100 sidor i Midvinterblod, kollat på sammandrag från nattens OS-sändningar osv.

- Letat sommarjobb

- Druckit mängder av kaffe

SKA GÖRA:

- Städa hela huset. Skulle egentligen gjort det i torsdags: behövde plugga. Flyttade fram det till fredag: var dödstrött. Lördag: snöstorm fanns ingen möjlighet att ta mig till mamma. Söndag, måndag, tisdag: mamma sa att jag skulle ta det på onsdag istället så hoppar jag över en vecka. Så med tanke på att jag missade en vecka blir det storstädning.

- Kolla på uppvärmning på OS klockan sex. Får bli en paus i städningen.

- Ta hand om hundarna, laga mat och allt annat som måste göras nu när mamma har åkt till stockholm för övernattning och sen flyg till Egypten imorgon.

- Läsa, kanske till och med hinner klart med boken? 100 sidor kvar!

- Resten återstår att se men det lär väl bli tv och OS!




♥ OS


Fyyyy va jag saknar Riga !

Sitter just nu och kollar på OS vilket ungefär är min passion! Jag har så länge jag minns alltid suttit bänkad framför tv:n när det är OS-år. Sport är nog något av det bästa jag vet. Jag antar att man skulle kunna kalla mig en sportnörd ändå! haha

Dagen har i alla fall spenderats inne i Linköping ciiiity tillsammans med Anisa, som jag antagligen inte har sett sedan jag vet inte när, någon gång i somras tror jag, inte okej på något sätt!

Nu ska jag dra mig upp på mitt rum och försöka läsa lite i "midvinterblod" men jag är nästan säker på att tv:n kommer vara på och mina ögon kommer fastna där!

Världens bästa 13-åring ♥






I går fyllde min älskade hund Wilma 13 år (nedersta bilden). Världens bästa 13-åring helt klart!

Som jag skrev för någon vecka sen så skulle jag sluta blogga tills jag har något intressant att skriva om. Jag kanske inte har det nu ändå men jag känner att suget efter att blogga är stort och jag kommer därför ha kvar bloggen, här eller på evelinagustava...


paaaaauus

Som ni kanske har märkt har det inte uppdaterats här på ett tag! Bloggen kommer fortsätta vara ouppdaterad tills jag har något att leverera om ens bloggen får vara kvar!
Puss

RSS 2.0