Våååår!

Äntligen har linköpings stolthet öppnat, eller ja en av dem största i alla fall.



Imorgon ska jag lätt springa ditt efter skolan och köpa en STOR glass. Jag får inte vara sjuk imorgon igen för då ska jag ditt, inget kan hindra mig, haha.. 
Hoppas verkligen de har kvar de godaste smakerna bara, men även att de har några nya! Vilka är era favorit smaker föresten? Mina är nog, margängsviss och melon sorbet, muuuums! Ne nu längtar jag tills imorgon!
Puuuussarr

090328

God morgon, eller aa jag har varit vaken ett tag. Idag kommer Celeste hit, myyysss och sen är det ju earth hour idag med så då blir det masser av levande ljus och sånt mysigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, borde egentligen duscha och fixa mig så Celeste kan komma så fort som möjligt, men hon är itne heller klar än så, haha.

kärlek

Just idag tycker jag det känns väldigt passande att skriva om kärleken till ett djur och hur oförstående vissa människor är.

Sen jag föddes har jag inte levt en dag utan något djur runt mig, ibland fyra och ibland ett. Eftersom jag har haft så många djur i min familj har jag också gått igenom många avlivningar, dödsfall men även många helt underbara dagar. Om jag inte skulle haft djur runt mig hela mitt liv tror jag inte att jag skulle vara den personen jag är idag. Jag vet att djur ger en styrka och glädje, och det får jag även bevis på varje dag, för det finns inget härligare än att komma in innanför dörren och mötas av en glad hund som verkligen älskar en. Med djur känner man sig nästan aldrig bortglömd eller liknande, mina hundar tröstar mig när jag är ledsen, busar med mej när jag är glad och finns runt mig hela tiden, det gör så att jag känner mig säker. Men sen vet man ju alltid att det kommer komma en hemsk dag då djuret inte finns vid en längre, den där dagen som jag har gått igenom ett antal gånger, jag hatar att säga det men den så kallade dödsdagen. Många som inte har djur förstår inte hur man kan bli så ledsen över ett djurs död, men saken är den att efter en tid med djuret är det inte längre ett djur utan en familjemedlem och för mig har djuret lika mycket värde som en människa.

Jag har själv aldrig varit med på mitt eget djurs avlivning om det är det sättet djuret dör på men jag har varit med på avlivningar förut och sett döda djur och även fast jag inte känner djuren känner jag det tomma hålet i mig, troligtvis eftersom jag vet vad familjen som ägde djuret går igenom.

Jag har nu precis förlorat ännu en familjemedlem, denna gång min systers häst och jag kan ärligt säga att jag inte trodde att jag skulle bli så ledsen men det går inte att stoppa tårarna från att rinna, eftersom Leonardo faktiskt var en familjemedlem.

RIP Leonardo WL


Hästhimlen

Hej, den här dagen har inte varit så jätte bra, mitt humör har ju inte varit på topp kan man ju inte säga och sen efter skolan fick jag reda på att min systers häst precis hade avlivats. JAg började såklart stört gråtta och så vidare, det är så grymt jobbigt när ett djur går bort!

Just nu orkar jag inte skriva mer, känner att tårarna börjar komma igen..

Stress in i det sista.

Kom för typ en halvtimme på att jag inte hade skickat min och Kellys spanska grej till våran lärare så jag fick lite smått panik där, skulle skickat det i torsdags egentligen, hoppas det har kommit fram nu. 

Nu ska jag typ snart sova måste bara packa alla grejer som ska med till mamma imorgon, det brukar ta ett tag..


 

Outside it's snowing when everybody least suspect it!

Usch, marken håller på att bli vit igen. Snöar är precis vad det gör, jag som trodde att det äntligen skulle bli vår! Förhoppningsviss håller väl värmen i sig så snön försviner lika snabbt. Jag har dock inte märkt av snön så mkt idag eftersom jag har suttit framför datorn och jobbat på mitt hemkunskaps arbete som äntligen är klart! I och för sig var det ett av de slappaste arbeten jag har gjort, inreda en lägenhet liksom, det är ju faktiskt ganska kul! Nu är det bara so:n som jag måste kolla igenom en sista gång och förhoppningsviss inte glömma den hemma imorgon igen, har gjort det ett antal gånger nu.

Men nu är det visst mat, kyckling tror jag det blir, muuumms!

Måste försöka ta lite bilder snart så jag slipper ta från google !

Baaad girl !

Hej, uppdateringen har inte varit på topp som ni märker, har helt enkelt inte orkat skriva masser. Min vecka har i alla fall varit ganska bra, helgen har varit super.
I Fredags sov Elle här och lite störda saker hände i världens minsta samhälle ungefär! Sen igår träffade jag min syster, det va jätte länge sen sist. Hon kom ner till lkpg för att hämta kläder osv, det blev även en lite sväng till ikano och handla lite saker, jag köpte två par skor! Hade dock väldigt svårt att  välja eftersom jag inte kunde köpa alla de typ 10 skor jag hade plockat åt mig! Men jag gjorde ett bra val tror jag, jag älskar dem i alla fall! Sen efter ikano blev det norrköping och kulturkammaren eller vad det heter och lyssna på typ rock, punk och metal musik, I don't like that kind of music but anyway, it was fun! Jo som sagt det var roligt, hade dock grymt ont i mitt lår, troligtviss en muskelbristning, auch!

Men nu väntar mitt hkk arbete på att bli färdigskrivet sen ska jag kolla igenom so:n en sista gång eftersom jag aldrig lyckas få in det! Pussar


New york !

whatever

Hej, jag har då varit vaken i kanske 5 timmar, slappat framför tv:n osv men nu är det snart sags att göra iordning sej och åka iväg till jägarvallen för jag ska nämligen slinga mitt hår hos min kompis storasyster ! Jag är skit nervös för att det ska bli fult, inte för att hon är dålig eller nått men tänk omjag inte passar i blonda slingor ! Jag har dock haft alla naturliga hårfärger man kan ha, blont, brunt, rött och svart och typ alla tycker att jag passar i alla färgerna. Jag är naturligt blont men har inte haft det på så länge så jag vet inte hur färgen har förendrats.

Nej nu ska jag snart åka så jag måste skynda mej ! konstig inlägg detta blev :/ aja puss

LHC (L)

LHC, LHC, LHC ! Kom precis hem från hockey, LHC mot SAIK. LHC vann såklart, så jävla härligt! Något som är mindre härlig ät att jag mååååste plugga ! usch fy och blää.

Kommer uppdatera mer senare nån gång när jag har tid, den här veckan har varit störd !


Tengo Español !

Hej, nu sitter jag i skolan och har spanska. Vi håller på med ett project men kelly, som jag jobbar med är sjuk och jag orkar verkligen inte göra något! Jag lovar det är jätte segt, vi ska göra en power point om ett land som vi ska presentera inför klassen nästa vecka tror jag (?)

I eftermiddag blir det plugg och lite mer plugg, ska bli klar med so uppsatsen som sagt va ! Sen fick jag ju reda på att det är no prov nästa vecka! PANIK !!

Ne nu ska vi snart sluta så jag måste väl antagligen jobba lite ! puss

I'm done with this !

Sådär nu ska jag sluta plugga för kvällen och fixa iordning mej, tur att jag har sovmorgon imorgon och kan gå upp en timme senare än vanligt! Imorgon blir det minst lika mycket plugga måste jag faktiskt erkänna, so uppsatsen är inte riktigt klar än men imorgon då ska den bli klar !! Sen har jag ju "bara" svenska tidning, bildproject och svenska muntligt nationella kavr den här veckan, hipp hurra!

Ne nu ska jag vila upp mig inför morgon dagen, skönt att jag redan har bestämt kläder, då går det så himla mycket fortare på morgonen, sov gott puss ♥

I don't want to go home anymore!

Rubriken kanske låter lite väl drastisk men det är sanningen. Jag vill verkligen inte gå hem längre, jag vill stanna kvar i skolan, hur sjukt låter inte det egentligen? Och nej min mamma är inte värsta alkisen eller nått sånt utan det är så slappt att vara i skolan. Hemma väntar allt plugg som man måste ta tag i, uppsatser, prov, skriv uppgifter, läxor och gud vet vad ! Och nej nu ska jag inte skriva värsta långa negativa inlägget, men jag hatar detta så himla mycket!

Gissa vad jag ska göra nu, jo nu ska jag fortsätta med plugget som jag har suttit med i 5 timmar ungefär, puss


Home again !

Tjenare, nu är jag hemma igen efter en helg i Norrköping, har varit underbart kul med mycket skratt, ryggont och lysrör! Och så har vi ju träffat på världens tjurigaste gubbe, han var seriöst så jävla tjurig ! Allt som fanns i hans värld vara pengar, bara pengar! Men det har varit grymt kul, som vanligt. Men såklart efter en underbar helg måste ju också det dåliga komma. Idag ska jag städa och plugga, jag orkar inte ! Men jag tror det är bäst att börja nu eftersom jag måste bli klar med allt ikväll ! Mer om helgen och kanske lite bilder kommer senare,

Puss och speciellt till Celeste: tingeling tingeling <3

Give it to me baby !

Want it so bad
Geeee meeeejj !
Want it so bad - by evewh on Polyvore.com

Till min Celeste, den bäste!

Hej, nu är jag hemma från skolan och ska snart börja med pluggandet, plugga på en fredag är inte kul men får se fram emot helgen då jag ska till stor staden, norrköping! Ojoj, i och för sig är linköping större men ! Jo som sagt jag ska till norrköping och träffa min älskade Celeste/Katiuska. Hon tkr förövrigt att jag bloggar för lite, vilket jag också tkr så jag ska försöka börja med bloggandet igen!

Nu ska jag äta sen kolla campus hallen, sen blire plugg för hela slanten ! Pussar


keep it up!

Hej, den här dagen har varit helt okej, längtar dock sjukt mycket till helgen då jag ska till norrköping och träffa celeste den bäste! Känner vekligen att morgondagen kommer gå sjukt snabbt, idrott på morgonen så! Nu ska jag strax fortsätta skriva på min "lab report", helt okej faktiskt, så skönt med en paus från geografi/samhällkunskapen. Sen blir det att måla min bild med, vet ni vad vi ska göra?Jo en barnbok som man antingen får göra förhand eller dator. Min blir troligtviss förhand, kan inte bestäma mig!

Nu blir det plugg för fulla muggar! Puss



Mitt osociala liv

Gud jag är så grymt osocial just nu, allt fokus går på plugget. Lab report är det som ligger först på listan nu, egentligen borde det väl vara geografi uppsatsen som ska vara inne imorgon, men får extra tid på den eftersom jag va sjuk i en hel vecka och inte kunde jobba nått!

Suget efter att blogga är inte specielt stort just nu, har världens huvudvärk och känner att jag behöver mycket sömn, får en halvtimmes sovmorgon imorgon. Egentligen borde det inte göra så mycket men gud va mycket piggare man blir. Såg föresten att jag har fått många mer besökare till min ouppdaterade blogg, förstår inte. Ne nu känns det som jag måste uppdatera mera, det ska jag också göra. Häng kvar läsare jag lovar att jag skriver mer, haha.

Hittade grymt gamla bilder förut, eller okej ett år gamla kanske, det är de under! Nu ska jag gå ner och fixa mej sen blir det sängen ! Pussar !


Woooow, eller hur? hehe


Teneriffa !



Usch vad avundsjuk jag blev när mamma skickade denna länk, här är alltså deras hotell och pool osv. Tur att de kommer hem imorgon annars hade väl jag satt mej på närmaste plan ner ditt! Avundsjukan härjar i Linköping säger jag bara ! <3

God natt !

Här halv ligger jag i min säng och har precis duschat, jag hatar att somna med blött hår men det är så värt det imorgon bitti när man är så himla trött, för då orkar man verkligen inte duscha. Dagen har till största del sett ut såhär: plugg ! Aa jag har faktiskt kommit framåt med min uppsats, dock ligger jag grymt efter eftersom jag va sjuk hela förra veckan. Får försöka fixa det på något sätt. Kvällen spenderades utomhus på promenad med Ellinor och sen Isabell en stund med. Borde göras oftar säger jag bara.

Ne imorgon är det skola och klockan står på 6, kanske är dags att sova. Ni får sova så gott nu, puss



Mums! Teneriffa, mamma kom hem jag är grymt avundsjuk :*

RSS 2.0